Du ved hvad? Disse planteekstrakter kan forhindre fugleinfluenza

Du ved hvad? Disse planteekstrakter kan forhindre fugleinfluenza

For nylig offentliggjorde statsplanlægningskommissionen i januar den nationale undersøgelse af epidemisituationen for smitsomme sygdomme, viser dataene, at i januar var den nationale influenzainfektion H7N9-infektion i 192 tilfælde 79 tilfælde af død i Hunan-provinsen i forhold til fortiden Også en højrisikosituation.

Hovedvejen for menneskelig infektion med aviær influenzavirus er kontaktinfektion, aviær influenzavirus kan overføres gennem fordøjelseskanalen og luftvejene i menneskekroppen. Direkte kontakt med et stort antal viruselementer, såsom fjerkrædråber, fjer, luftvejssygdomme, blod osv., Kan også forårsage infektion gennem bindehinden og beskadiget hud.

Forebyggelse af fugleinfluenza ud over at være opmærksom på sundhed, undgå spisning af rå kylling og kylling kontakt, forbedre immuniteten af den menneskelige krop er meget nødvendigt. Tilføj små serier for at introducere flere slags planteekstrakter for at styrke kroppens immunitet for at forhindre fugleinfluenza.

hypericin

Hypericin er Hypericum perforatum, har stærk antiviral effekt, er det første valg af lægemidler til forebyggelse og behandling af aviær influenza. I 2004 viste National Avian Influenza Reference Laboratory testen, at hypericin på aviær influenza H5N1 og H9N2 subtype virusdræbningshastighed på op til 99,99%. Det nye veterinærmedicinstestrummet Engineering Engineering Ministry of Agriculture er blevet udtaget med succes fra Hypericum perforatum hypericin effektiv monomer, Og at udforske metoden til kemisk syntese af hypericin. Derudover har hypericin in vivo og in vitro rollen som retrovirus, har en stærk antiviral effekt. Tidlig reproduktion af aids har en stærk hæmmende virkning, men fører også til kræftcelleprogrammeret død med anticancer effekt. Det kan aktivere mononukleær fagocyt og forøge immunfunktionen.

Hvidløg ekstrakt

Uddrag af hvidløg er allicin. Allicin har en stærk bakteriedræbende, antibakterielle virkning mod forskellige bakterier, svampe, vira, dræber og hæmning, er et fremragende naturligt antibakterielt middel. Kan bruges til behandling af fordøjelsessygdomme, mundtlige sygdomme, smitsomme sygdomme mv.

Betændelse betegnes generelt som en defensiv reaktion forårsaget af en kropsinfektion. Det skyldes hovedsagelig menneskets evne til at modstå bakterier, således at et stort antal bakterier i den svage modstand af vækst og proliferation af vævsceller. Hvis immunforsvaret i den menneskelige krop ikke kan styre væksten af bakterier, vil det skabe et stort antal viruscelleproliferation, vil virusreplikation i inficerede celler føre til cellenekrose, der fører til sårbetændelse. Indeholder mineraler rige ernæring af allicin essens, kan spille rollen som sterilisering, sterilisering, desinfektion og bakteriostase, kan helt fjerne toksinet i kroppen, bevare den normale vækst af celler i kollektivet.

Aloe ekstrakt

Aloe vera kan ikke kun skønhed, sterilisering, antiinflammatorisk og forbedre den fysiske styrke af menneskekroppen har også en stor rolle.
Resultaterne viser, at flavoniderne i Aloe hovedsagelig med sterilisering, antibakteriel, antiinflammatorisk, afgiftning, fremmer sårheling, aloe polysaccharid på kroppen af enhver sygdomsresistensnest, for at forbedre deres egen styrke til at bekæmpe infektion, fremskynde Behandlingseffekt. Ifølge rapporter har aloe polysaccharid på cancer god terapeutisk virkning hovedsagelig sin rolle ved at forbedre immunsystemets funktion, og aloin i aloe polysaccharid kan forbedre hjertefunktionen, fremme blodcirkulationen, blødgøring og hærdning af arterierne, reducere kolesterol, ekspansion Af kapillærer og normalisering af blodtryk, forebyggelse og en bestemt terapeutisk virkning på aterosklerose og hypertension.

Tomatekstrakt

Tomatekstrakt ekstraheres fra naturlig plantetomat, og dets aktive ingrediens er lycopen. Tomatekstrakt er en slags carotenoid, og beta caroten tilhører samme familie. Ifølge den seneste videnskabelige undersøgelse fremgår det, at tomatekstrakter ikke kun er de grundlæggende næringsmæssige bestanddele i den menneskelige krop, men også for at øge kroppens immunfunktion, hæmme mutagenese, antioxidant og andre aspekter af dets unikke farmakologiske virkninger.