Du kan spise din vej til et yngre du

Du kan spise din vej til et yngre du


Har du bemærket ord kollagen i de fleste skin care cremer, især anti rynke cremer? Tja, hvis du var undrende, hvad kollagen er, er det simpelthen et protein til stede i alle kroppens organer og væv.

Kollagen er afledt af græsk kolla betydning lim. Ifølge MediLexicon er kollagen en familie af genetisk forskellige molekyler, som alle har en unik triple helix konfiguration af tre polypeptid underenheder kendt som alpha-kæder.

Der er ca. 16 forskellige typer af kollagen, men omkring 90 procent af collagens i kroppen er af typer I, II og III. Collagens i den menneskelige krop er stærk og fleksibel med Type I kollagen er især trækstyrke og er faktisk stærkere end stål.

Huden består af tre lag, epidermis, dermis og hypodermis og det er i dermis at kollagen er fundet. Det er ansvarlige for hudens styrke og elasticitet og tab af kollagen årsager rynker og forårsager svækkelse af brusk i leddene. Faktisk som du alder, kroppens kollagen produktionen reducerer forårsager rynker, fine linier og reducerer hudens smidighed. Men før du når til at anti-ældning fløde, holde.

Kollagen er ligesom den cement, der binder alt sammen. Kollagen produceres af kroppen har flere vigtige roller i sundhed. Hvis dette er forarmet, kan supplerende kollagen bruges til både medicinske og kosmetiske formål.

Mens mest anti-rynke cremer indeholder kollagen og elastin, er de for tætte at trænge ind i huden og ofte blot ophold på overfladen. Også med antallet kemikalier indeholdt i de cremer til rådighed fra hylden, kunne det potentielt quicken aldring i stedet for kontrollere den. Kollagen giver strukturel støtte, styrke og nogle elasticitet i kroppen. Bortset fra at der kræves i erstatning og genopretning af døde hud celler, det fungerer også som en som beskyttende dække for organer som nyrer.

Reduktion af kollagen sker efter en alder af 40 og i tilfælde af kvinder det reducerer ganske drastisk efter overgangsalderen. Så hvordan sikrer kollagen vedligeholdes? Nå, bare holde sig til den rigtige kost.

Sojaprodukter indeholder genistein, hvilket giver den kollagen produktion kvaliteter. Ligeledes, mørkegrønne grøntsager har antioxidant lutein, der hjælper kroppen fremstilling kollagen.

Røde frugter og grøntsager indeholder lycopenesl, der er en glimrende kilde til at øge kollagen. Også C-Vitamin-rige frugter som appelsiner, citroner og jordbær og svesker samt fisk som laks og tun og cashewnødder, pecannødder, mandler og paranødder hjælp.

Faktisk indeholder alle disse Omega-3 fedtsyrer, der hjælper kroppen stigning kollagen. Hørfrø har ligeledes også sundt fedt omega-3.

Fødevarer rige på svovlindhold som grønne og sorte oliven, friske agurker og selleri kan hjælpe. Nøglen virkelig er at spise en velafbalanceret kost, der kan hjælpe med at producere kollagen.