Hvad er så Palmetto-ekstraktet godt til

Palmefrugt, den modne frugt af savpalmetto, savpalmetto, videnskabeligt kendt som" Saba palm" ;, hører til palmefamili buskplanten, vokser normalt i varmt klima i Nord- og Sydamerika, og dens modne tørrede frugter er tilgængelig til medicinske formål. Saw palmetto er en palmefrugtekstrakt. Dets ekstrakt har en terapeutisk effekt på godartet prostata. På samme tid bruges det også til at forhindre DHT-generation af mandligt hårtab induktion til opnåelse af hårtabsbehandling.


Fatty AcidsSåpalmetto kan regulere ændringer i hormoner i kroppen, kan hæmme sekretionen af ​​dihydroandrogen, som stimulerer prostatahypertrofi, og grundlæggende løse problemet med prostatahyperplasi. Hjælp med at bevare prostatasundheden, opretholde normal prostatavolumen og -funktion og gøre urinering uhindret; mindske natcturia, hyppig vandladning og presserende hastighed og gøre mænd energiske. Det har også en terapeutisk effekt på hårtab hos mænd


1. Virkningen af ​​regulerende hormoner kan hæmme sekretionen af ​​dihydroadenosin, der stimulerer prostatahypertrofi og effektivt behandler prostatahyperplasi.

2. Hjælp med at bevare prostatas helbred, hold den på et normalt volumen, og lindre nattetid, hyppig vandladning og haster.

3. Der er personer, der skal forhindre og forbedre blærebetændelse og urethritis.

4. Det kan eliminere den oprindelige hævelse i prostata og regulere funktionen af ​​urinrøret.

5. Ingen bivirkninger.

6. Savet palmetto kan behandle hårtab og regulere hormoner til at stoppe håret.