Vandopløselig gærglucancarboxymethyl

皮肤免疫保护

Carboxymethylglucan 90%


Natriumcarboxymethyl gærglucan er en slags naturlig gærglucan ekstraheret fra cellevæggen af ​​Saccharomyces cerevisiae og derefter modificeret med carboxymethyl til opnåelse af et vandopløseligt polysaccharidstof.


Produkt beskrivelse:


Natriumcarboxymethyl gærglucan er en slags naturlig gærglucan ekstraheret fra cellevæggen af ​​Saccharomyces cerevisiae og derefter modificeret med carboxymethyl til opnåelse af et vandopløseligt polysaccharidstof. Det har en speciel tredobbelt supermikro spiralstruktur og er en naturlig og effektiv immunsystemregulator. Det kan aktivere evnen til immunceller såsom makrofager og neutrofiler og stimulere værts' s ikke-specifikke forsvarsmekanismer. Det kan fremme hudcelleaktivitet, styrke celleproliferation og metabolisme, forsinke hudens ældning og reparere huden effektivt. Det er en ny type hudreparationsmiddel. Det kan bruges i shampoo, brusegel, solcreme, ansigtsmasker og andre produkter til at udøve dets anti-infektions-, strålings- og immunitetsforbedrende effekter og derved beskytte huden mod eksterne aggressioner.


Funktionsbrug:


1. Forbedre hudens' s egen immunbeskyttelsesfunktion (beskyt Langehan-celler)

2. Beskyt og forynge huden

3. Anti-oxidation af huden, forhindrer dannelse af frie radikaler og forhindrer UV-skader

4. Forbedr hudens modstandsdygtighed over for irritation, aktiver celleaktivitet og svækk skaden af ​​overfladeaktive stoffer på huden

5. Gode fugtighedsegenskaber, kan forbedre hudens elasticitet

6. Forbedre hudens struktur, rynkefri og forbedre hudens tæthed

7. Reducer forekomsten af ​​erytem og fremme sårheling