Farmakologi af hestekastanje ekstrakt

Farmakologi af hestekastanje ekstraktAbsorption

Det var i første omgang rapporterede, at biotilgængeligheden af aescin var 12.5although efterfølgende undersøgelser på rotter har rapporteret bioavailabilities mindre end 0,25%

Aescins fra hestekastanje synes at være absorberes dårligt

Forskelle i absorption satser og værdier med Aescorin® (standard form af hestekastanje med 50 mg β-aescin) og Venostasin® (en forsinket frigivelse formulering med 50 mg β-aescin) er ikke væsentlig.

Serum

Hos rotter, både isoleret aescin Ia og isoaescin Ia er optaget på en oral indtagelse af 4mg/kg (max værdier af 7.1ng / mL og 43.8ng / mL, henholdsvis).

Tilskud af 50mg β-aescin fra hestekastanje når en Tmax værdi i lidt under tre timer (2,3-2,9 h) at nå et gennemsnitligt Cmax af 16.9-17.3ng/mL med et AUC24 h af 247.4-258.5ng/h/mL.

De nøjagtige toppe i plasma synes at være udsat for en bred Interpersonel variation.

To gange dagligt tilskud af β-aescin (50mg) adskilt af 12 timer er nok til at opretholde en serum niveau af over 5ng/mL for 24 timer, som det synes at kræve 12 timer til spike i serum β-aescin at nå baseline

Stofskifte

Aescin Ia er kendt for at være grundigt metaboliseres af lactobacillus brevis og intestinal mikroflora i forskellige metabolitter, herunder Isoaescin Ia, protoaescigenin, desacylescin jeg, og 21β-O-tigloylprotoaescigenin.

Aescin Ia er i stand til at konvertere til Isoaescin Ia i in vitroog i rotter, og mens modsatte reaktion kan også opstå, det er til en lavere pris.

Eliminering

Aescin Ia og Isoaescin Ia synes at have en halveringstid i området 6-8 timers

Mekanismer

Β-aescin er blevet bekræftet for at øge følsomheden af celler til calcium permeabilitet, der synes at gælde alle testet celler herunder hjerte celler, bronciol celler, neuroner, skeletmuskulatur celler

3 Hjerte-kar-sundhed

Mekanismer

I endothelial celler iltmangel (mangel på ilt), det forventede fald i cellulære ATP koncentrationer og stigningen i fosfolipase en2 aktivitet synes at være svækket med 100ng/mL (88nM) aescin, med maksimal virkning på 750ng/mL (660nM) .250ng/mL er aescin (220nM) også effektive til at reducere en hypoxi-induceret immun celle overholdelse endotelet.

De negative virkninger af iltmangel (mangel på ilt) på blodkar celler vises skal reduceres, når der er aescin cirkulerer rundt i cellen samtidig med hypoxi

Mens aescin ikke ændrer i sig selv de afslappende effekt af acetylcholin på endotelet, værdiforringelse set med pyrogallol tilbageføres på en måde, der er igen forhindret af L-navn (aescin var i stand til at bevare afslapning pyrogallol og L-navn). Som pyrogallol producerer superoxid radikaler og reducerer nitrogenoxid bioavailabilitywhile L-navn decideret forhindrer syntese, disse beskyttende virkninger kan være sekundær til at bevare nitrogenoxid, som er fælles for antioxidanter (hvilke hestekastanje har været impliceret i previousl).

Aescin vises at stimulere produktionen af nitrogenoxid fra endotel i vitro på 1µM og det har været en hypotese at øget endotel celle permeabilitet til calcium set med aescincan forårsage en stigning i endothelial nitrogenoxid syntase (eNOS) aktivitet, da Enosh er en calcium afhængige enzym

Aescin kan være i stand til at bevidstgøre endotelceller calcium tilstrømningen, hvilket resulterer i en stigning i nitrogenoxid produktion

Aescin ændrer ikke kontraktile svar af adrenalinealthough aescin, selv synes at være i stand til at kontraherende kanin portal veinsas samt hund og humansaphenous vener, og styrken i mennesker synes at være en variabel EF50 i området 10-30µM. Selv om omfanget af sammentrækning på maksimal virkning er sammenlignelig med 100nM adrenal kan koncentrationerne være for høj til at være relevante for orale tilskud.

Aescin har potentiale til at øge blodtrykket, men det kræver koncentration i blodet, som er størrelsesordener større end hvad der ses i blodet med tilskud af hestekastanje; Dette sandsynligvis oplysninger gælder ikke for tilskud hos mennesker

Aescin synes at fremkalde PGF2α, en arachidonsyre prostaglandin.

Kronisk venøs insufficiens

Kronisk venøs insufficiens (CVI) er en tilstand hvor venerne ikke er i stand til tilstrækkeligt pumpe blodet tilbage til hjertet, som har tendens til at resultere i kløe og misfarvning samt ødem af benene. Kronisk venøs insufficiens er betingelsen som åreknuder er tilknyttet, og CVI er en medicinsk komplikation, æstetiske.

Undersøgelser, at vurderer effekten af hestekastanje ekstrakt mod placebo Bemærk at det er betydeligt mere effektiv, når den tages over en periode på 1-3 måneder til at reducere symptomer på kroniske ben insufficiens. Mens der synes at være betydeligt flere forsøg i eksistens ifølge meta-analyse, er de ikke tilgængelige online på grund af gennemføres på tysk. Sagde meta-analyse var at vurdere 17 forsøg udført på hestekastanje ekstrakt til behandling af kronisk venøs insufficiens og bemærkes betydelige reduktioner i smerter i benene, ødem, ben volumen (32.10 mL med en 95% CI 13.49-50.72 ml) og både ankel (4,71 mm med en 95% CI 1,13-8.28 mm) og kalv (3.51 mm med en 95% CI 0,58-6.45 mm) bredde samt kløe i forhold til placebo.

I forhold til placebo, hestekastanje ekstrakt på de standard orale doser synes at være effektive til at reducere alle symptomer på kronisk venøs insufficiens

Tilskud af en frø ekstrakt indeholdende 50mg aescin to gange dagligt i 12 uger hos personer med kronisk venøs insufficiens bemærkede at tilskud var knyttet en større reduktion i ødem i forhold til placebo (9,8 mL i placebo, 43.8 mL supplementet) men var en potens svarende til Kompressionsbehandling (strømper eller wraps til fysisk komprimere benene). Andre sammenlignende undersøgelser har bemærket at hestekastanje (600mg) er mindre effektiv end Pycnogenol (360 mg) til at reducere generelle symptomer og ben volumen og i forhold til O-ß-hydroxyethyl rutosides (syntetisk analogier af rutin for brugen af kronisk venøs insufficiens) de synes at være sammenlignelige ifølge anmeldelser (begge forsøg udført i tyske og ikke tilgængelig online).

Baseret på begrænsede beviser, styrken af hestekastanje ekstrakt til behandling af kronisk venøs insufficency synes at være sammenlignelige eller mindre end Pycnogenolog kan sammenlignes med Kompressionsbehandling

4 Betændelse og Immunologi

Mekanismer

Det er blevet bemærket, at mens de antiinflammatoriske virkninger Aescin er afhængige af binyrerne, tilskud gør ikke inhernetly stigning cirkulerende corticosterone niveauer. Dette førte til den hypotese, at aescin styrker virkningerne af allerede foreliggende glukokortikoider som de mekanismer, der tilskrives aescin (Phospholipase A2 undertrykkelse, NF-kB hæmning og reduktion af celle vedhæftning faktorer) er også set med glukokortikoider.

In vitro , aescin og corticosteron kan både hæmme makrofag aktivering (3ng/mL for corticosterone) og 10µg/mL for aescin mens kombinationen synes at være synergistisk, reducere udskillelsen af nitrogenoxid (34,8%), TNF-α (24%) og IL-1β (46,7%) i koncentrationer på 1ng/mL (corticosterone) og 100ng/mL (aescin).

2mg/kg aescin injiceres tre timer efter at betændelse blev induceret i rotter (carrageenan) synes at være utilstrækkelige til at reducere betændelse, og mens 1mg/kg corticosterone var også ineffektive kombinationen reduceret ødem forårsaget af betændelse med 52.86% og kombinationen har brugt andre steder synergistisk i rotter oplever retinal barriere opdeling (en konsekvens af inflammation).

Aescin synes at har antiinflammatoriske egenskaber, og mens de er inhernetly svage de synes at være i stand til at forbedre de antiinflammatoriske virkninger af kortikosteroider i rimelig koncentrationer. Dette er sandsynligvis relevant for orale tilskud

4.2. allergier

Type I-hypersensitivities (allergisk rhinitis, allergisk conjunctivitis, allergisk astma, fødevareallergi og anafylaksi) er immunrespons overvejende medieret af mastceller og eosinofile hvor IgE binding til FcεRI receptor forårsager en forholdsvis hurtig immunrespons; den er opdelt i en tidlig fase (IgE binding til FcεRI) og en senere fase (medieret af cytokiner frigivet fra mastceller, som er nedbrudt efter den tidlige fase) og disse inflammatoriske respons (kaldet allergi) tendens til at blive behandlet med kortikosteroider, antihistaminer og mast-celle stabilisatorer.

I en passiv kutane anafylaksi model (type I-overfølsomhed model for den tidlige fase) og ægalbumin-induceret luftvejs inflammation (sen fase), intraperitoneal injektioner af β-Aescin (1,5-3mg/kg) er så effektiv som henvises stoffet af 3mg/kg dexamethason at reducere allergisk hud svar, mens det er lidt mindre effektiv til at reducere lymfocyt infiltration af lungerne. Anti-allergisk virkning er blevet bemærket andetsteds mod sammensatte 48/80 med mundtlige aescin.

Β-Aescin synes at have potent anti-allergisk effekt, og er effektiv efter oral indtagelse. Mens injektioner er lige så effektiv som kortikosteroider, denne relative styrke muligvis ikke præcist afspejler orale tilskud (da β-Aescin absorberes dårligt)

5 Interaktioner med organsystemer

Ører

I betingelserne for kredsløbssygdomme insufficiens i ørerne (indre øre forstyrrelser), tilskud af 25mg aescin (selv forvirret med 450mg troxerutin) fem gange dagligt i seks uger var forbundet med væsentlige forbedringer i høring og udkonkurreret henvises stoffet af 600mg pentoxifyllin.

Menes at være gavnligt for indre øre lidelser, som de er relateret til dårlig blodgennemstrømning i venerne, men den eneste undersøgelse er forvirret med en anden agent

Tarme

Behandling af hæmorider er en af de traditionelt anbefalede anvendelser af hestekastanje, især da de er overbelastning af af vener omkring anal kanalen og hestekastanje er kendt for at afhjælpe overbelastningen af vener.

Det er blevet rapporteret (via en anmeldelse, primære tekst her) at to måneder tilskud af tre gange daglig 40mg aescin tillæg var forbundet med væsentlige forbedringer i endoskopisk evaluering, symptomer, og blødning (82% respons med tillæg i forhold til 32% i placebo) med fordele inden for en uge af supplement skik.

Hestekastanje er traditionelt anbefales til hæmorider. Mens der ikke er en masse beviser faktisk undersøger problemet, bemærkes den enlige undersøgelse betydelige fordele forbundet med tilskud

6 Interaktioner med æstetik

Hud

En bivirkning af kronisk veinous utilstrækkelig (af hvilke hestekastanje ses som terapeutisk) er varikøse vener, og dermed brugen af hestekastanje er undertiden anbefales til åreknuder på grund af aescin indholdet.

En undersøgelse (nævnt i en anmeldelse og ikke tilgængelig online), der bruges oral behandling af 20mg aescin tre gange daglig i tillæg til topikal applikation af 4,4 mL creme (2% aescin) over otte uger rapporterede forbedringer i ben blueness, størrelse og ødem i forhold til placebo.

På grund af sin rolle i kronisk venøs insufficiens menes hestekastanje kosttilskud at hjælpe med åreknuder (som er en fælles side-effekt under midten af til sygdom sent); meget begrænset dokumentation om emnet, men det tyder på at det er effektivt

7 Sikkerhed og toksikologi

Generelle

Meta-analyse på kronisk venøs insufficiens (2006 version) bemærkede, at de hyppigst rapporterede bivirkninger forbundet med hestekastanje forbrug var gastrointestinale klager, svimmelhed, kvalme, hovedpine og kløe. Normalt, afviger disse bivirkninger ikke fra placebo (bortset fra mave compliants, som undertiden var betydelig).

Kort sigt brugen af hestekastanje ekstrakt menes at være generelt sikker, selv om der kan være flere gastrointestinale bivirkninger enhedsgruppen med hestekastanje i forhold til placebo

Casestudier

Komponent aesculetin menes at være til stede i tilstrækkelige mængder til at skade interagerer med warfarin i forhold til blodfortyndende.

På grund af anticoagulating virkningerne af aesculetin og blod flow ekstraudstyr med aescins menes det, at hesten kastanje kan potentielt interagere (negativt) med pharamceutical blodfortyndende medicin såsom Warfarin

I en person med angiomyolipoma (renal tumor menes at være til stede i 0.13of befolkningen) som er kendt for at være disponerede for aneurisme og blødning, brugen af en over-the-counter hestekastanje ekstrakt blev anset for at bidrage til en observerede ruptur af nævnte angiomyolipoma.

Et casestudie har tilknyttet en Bristning af en form for nyre tumor; hestekastanje ekstrakt årsagssammenhæng blev ikke placeret og dette emne er ikke godt undersøgt som det gælder for hestekastanje ekstrakt

Komponenten β-aescin har været impliceret i tilfælde af kontakturticaria (hud nældefeber forbundet med kløe og rødmen og arbejdsbetinget astma, tyder på, at det kan være en allergin.

Det synes at være muligt at være allergiske over for β-aescin