Den immunologiske funktion af gær glucan

Den immunologiske funktion af gær Glucan


1. Anticancer

Hovedmålet med den nuværende undersøgelse af anti-cancer-funktion er at styrke aktiviteten af makrofager i humant væv, dextran har en sådan funktion. (1 → 3) -glucan og dets forhold mellem antitumor-effekt og fysisk-kemiske egenskaber blev undersøgt. Det blev konstateret, at oralt β-glucan var signifikant forøget ved immunhistokemisk xenografttumormodel Antitumor-monoklonalt antistof (mAb) hos mus for at etablere antitumor-effekten.


2. Anti-oxidation, anti-stråling

B-glucan effektivt fjerner frie radikaler i kroppen, at beskytte makrofager mod stråling og stråling kan være fri for angreb af frie radikaler, således at disse makrofager fortsat spiller en normal rolle. Cellekulturforsøg viser, at carboxymethyl-β-glucan kan hæmme forbruget af antioxidantmolekyler under ultraviolet stråling og fremme væksten af keratin og således beskytte hudcellerne. PathchenML og andre undersøgelser har vist, at vandopløselig glucan kan forbedre hurtig genopretning af stråling induceret af cobalt-60. Behandling af bestrålede mus med β-glucan forbedrer musens evne til at genvinde og øger knoglemarv levedygtighed, hvilket øger antallet af hvide blodlegemer samtidig med at antallet af miltceller øges.


3. Fremme sårheling

Fordi makrofagaktivitet spiller en vigtig rolle i kirurgi og sårheling, har β-glucan evnen til at deltage i kroppens naturlige forsvar og fremskynde helbredelsen af hudsår. Waisun og andre undersøgelser fandt ud af, at 20 ~ 100mg / ml gærdextran tørre dyrets benskade, kan betyde hurtigere sårheling, anvendelse af 0,1 ~ 0,2mg / kg legemsvægt af den opløselige glucan, kan reducere thoracic surgery af infektionen sats.


4. Sænk kolesterol og blodlipider

Den særlige struktur af β-glucan kan fremme frigivelsen af lipoprotein og fedtsyre, således at det makromolekylære lipid i blodet nedbrydes i små molekyler, hvilket kan klarlægge blodturbiditeten forårsaget af overdreven blodlipid og kan naturligvis sænke blodkolesterolet. Nicolosi et al. Studierede 15 overvægtige højkolesterol mænd, der opretholdt den samme kropsvægt under undersøgelsen og reducerede 8% af det totale kolesterol i blodet i uge 7, baseret på 7. uge, faldt med 6%, hvilket viste, at gærdextran signifikant kan reducere plasma Cholesterol niveauer.