Fødevarefarven af rødt tomatuddrag lycopen

tomato extract powder form Lycopene

Produktnavn : Lycopen

Specifikation : 5%, 10%

Molekylformel : C40H56

Molekylvægt : 536,8726

Fysisk egenskab : Røde krystalpulver, Karakteristisk lugt

Testmetode : HPLC

CAS nr. : 502-65-8


Lycopen, effektiv ingrediens i tomatekstrakt, er et lyst rødt caroten- og karotenoidpigment og phytochemical fundet i tomater og andre røde frugter og grøntsager, såsom røde gulerødder, vandmeloner og papaya (men ikke jordbær eller kirsebær). Selvom lykopen er kemisk en caroten, har den ingen vitamin A-aktivitet.

I planter, alger og andre fotosyntetiske organismer er lycopen et vigtigt mellemprodukt i biosyntesen af mange carotenoider, herunder beta caroten, der er ansvarlig for gul, orange eller rød pigmentering, fotosyntese og fotobeskyttelse. Strukturelt er det en tetraterpen samlet fra otte isoprenenheder, der udelukkende består af kulstof og hydrogen, og er uopløseligt i vand.

Lycopenens elleve konjugerede dobbeltbindinger giver den sin dybe røde farve og er ansvarlig for dens antioxidantaktivitet. På grund af sin stærke farve og ikke-toksicitet er lycopen en nyttig madfarve.


Funktion og fordele ved tomatekstrakt

 

1.Resisterende kræft, formindskelse af tumor, nedsættelse af hastigheden af proliferation af tumor.
Især har det bedre forebyggende og hæmmende virkning på prostatacancer, kræft i bugspytkirtlen, blærekræft, tyktarmskræft, esophageal cancer og buccal cancer
2.Regulation blod lipid, dets stærke antioxidant virkning kan forhindre lavdensitets lipoprotein cholesterol bliver ødelagt ved oxidation, som kan lindre aterosklerose og koronar hjertesygdomme symptomer
3.Atti-stråling, forhindre hud beskadiget af ultraviolet stråling
4.Anti-againg, forbedre menneskelig immunitet
5.Protecting hjerte-kar-systemet og forhindre at få hjertesygdomme

 

 

Anvendelser af tomatekstrakt lycopen

 

1.The tomat extrct anvendes i fødevareområdet, det anvendes hovedsagelig som tilsætningsstoffer til farvestoffer og sundhedsvæsen.

2.The tomat extrct anvendes på farmaceutisk område, det er lavet til kapsel for at forhindre kræft, modstå kræft og anti-oxidat.

3.The tomat extrct anvendes i kosmetisk område, det er hovedsagelig brugt til hvidtning, anti-rynke og UV-beskyttelse.


Velkommen til alle at kontakte os!