Fordelene ved Ginseng ekstrakt

Fordelene ved Ginseng ekstrakt


Asiatiske ginseng har en historie af naturlægemidler brug går over 5000 år tilbage. Det er en af de mest velanskrevne af plantelægemidler i Orienten, hvor det har opnået en næsten magisk ry for at være i stand til at fremme sundhed, generelle kroppen energisk og også til at forlænge livet. Slægten navnet Panax er afledt af det græske ord betyder "mirakelkur" eller "all-healing"; arter ginseng siges at betyde "gad vide af verden". Begge termer henvise til de medicinske dyder af anlægget. I det sidste årti har det vundet popularitet i Vesten, og der er omfattende litteratur om de gavnlige virkninger af ginseng og dens bestanddele.


Sundhedsmæssige fordele


De seneste rapporter om Farmakologi af ginseng viser en bred vifte af effekter, herunder indflydelse på centralnervesystemet, hormonsystemet og binyrebarkhormon systemer, interne, organer, metabolisme, blodtryk og sukker, gonadotropic aktivitet, cellulær aldring, tumorer, og stress. Ginseng synes at lindre stress, øge seksuel aktivitet og lette parring i forsøgsdyr. Urten er blevet rapporteret at være effektiv i at forlænge overlevelsestid under hjertestop. Det forlyder, at vise hypoglykæmisk aktivitet. Asiatiske ginseng har også konstateret, for at beskytte testis mod 2,3,7,8-tetrachloro-di-benzo-di-p-DIOXIN inducerende testikel skader. Denne særlige dioxin er det farligste af måske den mest giftige kemiske gruppe kendt til videnskaben. Dioxiner er kendt for at forårsage kræft hos mennesker.

Ginseng har været opført af nogle som nyttige til behandling af anæmi, cancer, depression, diabetes, træthed, hypertension, søvnløshed, chok, virkninger af stråling, virkningerne af morfin og kokain brug, miljømæssige, fysiske og mentale stress og kronisk sygdom. Det er blevet sagt at fungere som en stimulerende, fremme udholdenhed, øge levetid, slappe af nervesystemet, forbedre mentale bevidsthed, fremme korrekt hormonelle funktioner, forbedre lipidniveauer, sænke kolesterol, forbedre nerve vækst og øge resistens over for sygdom. Det har været brugt til at øge appetitten og kropslig energi, regulere menstruation, lette fødsel, øge fertiliteten hos kvinder og behandle paradentose.


Ginsenosider er en forskelligartet gruppe af steroide saponiner, som demonstrere evnen til at målrette et utal af væv, producere en bred vifte af farmakologiske svar. Imidlertid er mange mekanismer af ginsenoside aktivitet stadig ukendt. Da Ginsenosider og andre bestanddele af ginseng producerer effekter, der er forskellige fra hinanden, og en enkelt ginsenoside indleder flere handlinger i det samme væv, er den samlede Farmakologi af ginseng fortsat bemærkelsesværdigt komplekse og esoteriske.