SC (Food Production Permit) i Process

SC (Food Production Permit)

Risun Bio-Tech Inc begynder allerede at ansøge om SC (Food Production Permit), alt er i gang, vi vil snart få SC.

Hvad er SC?

SC er fødevareproduktionstilladelse. Statens administration af fødevare- og lægemiddeladministration (FDA) udstedte forordningerne om forvaltning af fødevareproduktionsgodkendelse (fra 1. oktober 2015). Den fjerde kapitaltilknytningsadministration Artikel 29 bestemmer: SC-fødevareproduktionslicensnummer ('produktion' af det kinesiske fonetiske alfabet) og 14 cifre.

Statens administration af fødevare- og lægemiddeladministration (FDA) udstedte forordningerne om forvaltning af fødevareproduktionsgodkendelse (fra 1. oktober 2015). Den fjerde kapitel licenshåndtering, der er fastsat i artikel 29: SCC's fødevareproduktionslicensnummer (forkortelse af det kinesiske fonetiske alfabet "produktion") og 14 cifre. Numre fra venstre til højre på følgende måde: de tre fødevarekodekoder, to provinser (autonome regioner og kommuner direkte under staten) kode (jord), to byer, to amter (område) kode, fire ordens kode, en kontrol kode.

Siden sidste år planlagde vi at ansøge om SC, og det gjorde vi også. Vi har udarbejdet mange dokumenter til revision. Nu er alt i gang, håber vi vil få SC så hurtigt som muligt.

Som vi tidligere nævnte, får vi allerede Kosher-certifikatet i sidste måned, lad os ønske, at alt går glat som Kosher-certifikatet.

Vent venligst på vores gode nyheder, da vi modtog nyheder, opdateres vi straks.