Rutin pulver

Introduktion

Produktnavn: Rutin / Rutin Powder (Sophora Japonica Extract)

Udseende: Lysegulgrøn pulver

Specifikation: 98% , 95%

Testmetode: HPLC UV

62

Hvad er Rutin

Rutin er et plantepigment (flavonoid), der findes i visse frugter og grøntsager. Rutin bruges til at fremstille medicin. De vigtigste kilder til rutin til medicinsk brug inkluderer boghvede, japansk pagodetræ og Eucalyptus macrorhyncha. Andre kilder til rutin inkluderer bladene fra flere arter af eukalyptus, limetræblomster, ældre blomster, hagtornblade og blomster, rue, St. John's Wort, Ginkgo biloba, æbler og andre frugter og grøntsager. Nogle mennesker tror, at rutin kan styrke blodkar, så de bruger det til åreknuder, indre blødninger, hæmorroider og for at forhindre slagtilfælde på grund af ødelagte vener eller arterier (hæmoragiske slagtilfælde).

 

Rutin bruges også til at forhindre en bivirkning af cancebehandling kaldet mucositis. Dette er en smertefuld tilstand præget af hævelse og sårdannelse i munden eller slimhinden i fordøjelseskanalen.
I kombination med proteinerne trypsin og bromelain bruges rutin også til slidgigt.
Rutin er meget god til antioxidant, det bruges meget i kosmetik.


Fungere

1. Rutin er et supplement brugt til behandling af dårlig blodcirkulation, hæmorroider og Menieres sygdom.

2. Det kan også bruges til behandling af åreknuder eller hudmærkning.
3. Det kan forbedre absorptionen af C-vitamin, hjælper med at lindre smerter, buler og blå mærker, har en antibakteriel virkning, fremmer cirkulation, stimulerer galdeproduktion, hjælper med at sænke kolesterol i blodet og forhindrer grå stær.


Ansøgning

1. Anvendt i farmaceutisk område er det normalt lavet i tabletter, kapsel og granulat for at varme nyren, styrke milten og styrke den menneskelige immunitet.

2. Anvendt i fødevareområdet, bruges det hovedsageligt i slags drikkevarer, spiritus og fødevarer til at øge menneskelig immunitet og anti-aldring.