Portulak uddrag understøtter blodsukkerkontrol

Portulak uddrag understøtter blodsukkerkontrol


En ny klinisk undersøgelse bekræfter positive effekter af Port· asana, en ekstrakt af urten Portulak (Portulaca oleracea L.), på blodsukkeret hos voksne med Type 2 Diabetes.

Et dobbelt-blindt, placebo-kontrolleret klinisk forsøg af effekt og sikkerhed af Portulak ekstrakt i at kontrollere blodsukkerniveauet blev offentliggjort i foråret i Journal af lægemidler fødevarer af Wainstein, et al.1. Det kliniske forsøg var designet til at evaluere effekten og sikkerheden af Portulak ekstrakt i forbedre glucose kontrol, blodtryk og lipidprofilen hos voksne med Type 2 diabetes mellitus. Sixty-tre fag modtaget enten 180 mg/dag eller tilsvarende placebo i en periode eller 12 uger.

Glukose homøostase blev vurderet ved at måle Hb1Ac niveauer, en langsigtet markør for blod glucose kontrol og som afhænger af blod glukose koncentration og afspejler de gennemsnitlige blodsukker i de forudgående to til tre måneder. Resultaterne viser, at Frutaroms Portulak ekstrakt er effektiv til at forbedre blod glucose kontrol hos Type 2 diabetikere, som det fremgår af reduktionen i HbA1c. Efter 12 ugers behandling oplevet fag væsentlig reduktion af HbA1c.

"Med hensyn til den svimlende statistikker om diabetes præsenteret af World Health Organization (WHO) på den Verdenssundhedsdagen, Portusanas undersøgelse resultater er meget lovende," siger Rudy Simons Ph.D., produktchef for Frutarom sundhed BU. WHO rapport afslørede en dramatisk stigning fra 108 millioner voksne tilfælde af diabetes i 1980 (4,7% af verdens befolkning) til 422 millioner i 2014 (8,5% af befolkningen). Usund levevis, såvel som en uafbalanceret kost og manglende motion, der betragtes som de primære årsager til dette foruroligende udbredelse.

Portusana er en urteekstrakt, der er fremstillet af den almindelige plante Portulak, Portulaca oleracea, en urt med en lang traditionel anvendelse som både mad og medicin i Middelhavsområdet. Forskere ved Frutarom stammer Portusana uddrag af den højeste kvalitet Portulak, koncentrerer sine aktive forbindelser. "Vi kontrollere kvaliteten af Portusana i hele sin produktionsprocessen, fra råvarer sourcing til det endelige produkt," forklarer Simons. "Ved hjælp af vores proprietære EFLA® HyperPure teknologi under fremstillingsprocessen, vi også sikre overholdelse af Portusana med de nye 2015/1933 PAH forordning for maksimal niveauer af PAH i fødevarer kosttilskud."

Resultatet af denne undersøgelse bekræfter tidligere resultater af en tidligere, åben ansøgning retssag demonstration Frutarommedfør urt ekstrakt for kort - og langsigtede støtte til kontrol af blodsukker som det fremgår af blod glucose markør HbA1c.

"På baggrund af de stigende bekymring over den globale stigning i diabetes, denne seneste publikation understøtter de resultater, der Frutaroms medfør urt ekstrakt passer perfekt i en sund kost for dem at kontrollere og vedligeholde sunde blodsukkerniveauet," understreger Simons. "Det kræver en meget lille dosis — 180mg pr. dag – og har en meget mild smag."