Provexis lancerer ny sundhed Supplement produkt

Peovexis lancerer ny sundhed Supplement produkt


Sundhed fødevarer gruppe Provexis plc annonceret lanceringen af en ny version af sin plante extract supplement.


Prexiss flagskibsprodukt Fruitflow er en videnskabeligt bevist tomat ekstrakt, som hæmmer trombocytaggregation, en kendt årsag til hjerteanfald, slagtilfælde og venøs trombose. Det er et naturprodukt og klassificeret som et levnedsmiddel.


Gruppen har lanceret et produkt, der kombinerer det med Omega-3, vist sig for at bidrage til sunde hjertefunktion.


I undersøgelser udført af gruppen, observeret positive effekter i 97% af personer testet.


"Den nye Fruitflow + Omega-3 kosttilskud produktet forventes at give selskabet en ekstra indkomst og overskud stream og bidrage til at øge mærkekendskab af Fruitflow mere bredt," sagde formanden Dawson Buck.


"Produktlancering i dag er en meget positiv udvikling for business, søger at generere værdi for aktionærerne, og vi er fortsat positive om udsigterne for produktet og erhvervslivet."


Sidste måned gruppen annonceret, at mere end 50 regionale kunde sundhedsvæsen mærker indeholdende Fruitflow har iværksat med en række yderligere regionale brands lanceret gennem distributør kanaler.


Gruppen også meddelte i dag, at den havde modtaget £25.000 værd af interesse i abonnementet markedsføring fra formanden, Dawson Buck. Hvis udøves, dette ville bringe bukke interesse til lige under 1%.