Planteekstrakter Pull kinesisk medicin bølgende råvare udenrigshandel i vores land

Planteekstrakter pull kinesisk medicin bølgende råvare udenlandske handel i vores land

I 2010 nåede eksport os 500 millioner dollar i første kvartal af planteekstrakt højde for traditionel kinesisk medicin (TCM) for tres procent af den samlede import og eksport af råvarer, år-til-år stigning på 37,4%; Import og eksport af diskenheden vises også større vækst, øget 45% år på year。

Som en verden råvare import og eksport handel præsentere et vedvarende opsving tilstand, traditionel kinesisk medicin i Kina import og eksport af varer, men også viste tydelige tegn på opsving. I første kvartal af dette år udgjorde kinesisk medicin råvare import og eksport til 870 millioner dollars, sammenlignet med 33,5% stigning; Eksporten af 690 millioner dollars, steg 40.3% år-til-år.

Sådanne stærke vækst er et sjældent fænomen i de seneste år. Blandt dem, ekstrakt af traditionel kinesisk medicin (TCM) for tres procent af andelen af den samlede mængde varer import og eksport, blive den vigtigste magt af stærke træk den kinesiske traditionelle medicin råvare importere og eksportere stigning.

Samlede eksport gennemsnit lidt slip i eksport og støt stigning

Ifølge kinesiske toldstatistikkerne data nåede i det første kvartal i år, Kinas eksport os $500 millioner i planten ekstrakter i 57,2% af det samlede beløb for varer import og eksport af traditionel kinesisk medicin, år-til-år stigning på 37,4%; Import og eksport af diskenheden vises også større vækst, øget 45,0% år-til-år.

n de første kvartal i år, planteekstrakter eksport fortsat stabil vækst, eksport var $440 millioner, 44,3% stigning i det foregående år, 63,7% af den kinesiske medicin merchandise eksport; Eksportere mængde af 27000 tons, 52,3% stigning i forhold til det samme; De gennemsnitlige eksportpriser faldt lidt, reducere 5,3% år-til-år.

Og plante ekstrakter import til $57.338 millioner, sammenlignet med kun 0,6% stigning, 32,1% af kinesisk medicin råvare import; Import mængden er 3630.3 tons, år-til-år stigning på 6,7%; De gennemsnitlige importpriser faldt lidt, reducere 5,6% år-til-år.