Plante-ekstrakt & urteekstrakt

Hvad er planteekstrakt?

Plante-ekstrakt refererer til brugen af passende opløsningsmidler eller metoder fra planter (planter alle eller en del af) og for udvinding af råstoffer eller behandling af materialet kan anvendes til sundhed, medicinalindustrien, fødevareindustrien, kosmetikindustrien, industrien og andre industrier.

Produktdefinition

Planteekstrakter er planten som råvarer, i overensstemmelse med behovet for at bruge slutproduktet til uddrag den efter fysisk og kemisk ekstraktion og adskillelse proces, og koncentration i anlægget instrueret til at anskaffe et eller flere effektive komponenter, uden at ændre sin struktur og dannelsen af effektive komponenter af produkter. Ifølge de forskellige plantesamfund uddrag ingredienser, form glycosider, syre, polyfenol, polysaccharider, flavonoider, terpenoider, alkaloider osv.; Ifølge tegn af forskellige, kan opdeles i vegetabilsk olie, ekstrakt, pulver, linse osv...

Markedet udbud og efterspørgsel

Der er mange forskellige slags planteekstrakter, udbud og efterspørgsel af disse produkter varierer med året og forskellige marked faktorer.

1). Produkt levering indvirkning

Fordi råvarer af planteekstrakter industri til landbrug og skovbrug produkter, nemt påvirkes af vejret, plantesygdomme og skadedyr, plantning område og andre faktorer, råvare købsprisen og antallet af forskellige år udsving, udsving i prisen på råvarer lavet af naturlige planteekstrakter produktpriser, produktion vil have en vis udskiftning af , marked efterspørgsel og ubalance opstår.

2). Marked efterspørgsel indvirkning

De fleste producenter har begrænset forståelse af oversøiske markedsefterspørgsel, manglen på videnskabelige og langsigtede markedets efterspørgsel efter præcis dom. Når et produkt markedets efterspørgsel er god, markedet vil være kort levering ubalance på kort sigt, men med formidling af markedsinformation, et stort antal virksomheder vil indstille gentages produktion, hvilket resulterer i produkt overudbud.

Produktbeskrivelse

Anlægget ekstrakt industri er udviklet i de sidste 20 år, er også en spirende industri i medicin, finkemikalier, landbrugs-industri.

Siden 1 April 2005, har ministeriet for handel gennemført seks anbefalede standarder for udenrigshandel og økonomisk samarbejde. Disse seks kriterier: < St. John Perikon ekstrakt >, < Rødkløver uddrag >, < baldrianrod ekstrakt >, <Angelica ekstrakt >, <Citrus Aurantium uddrag > og < udenrigshandel for lægeplanter og forberedelse af grønne industri standard >. Ministeriet for handel til at gennemføre seks anbefalinger for udenrigshandel og økonomisk branchestandarder som et gennembrud, Vælg en stor mængde af eksport af planteekstrakter at udvikle udenrigshandelen standarder.