Plante-ekstrakt hjælper med at trimme kost

Plante-ekstrakt hjælper med at trimme kost


Kiwi forskere eksperimenterer med en bitter plante-ekstrakt har udviklet en potentiel appetitnedsættende, de har fortalt en international fedme konference.

De har ikke navngivet planten men præsenteret testresultater for fedme topmødet i Sverige, viser at tage kapsler indeholdende anlægget ekstrakt, Amarasate, var forbundet med efterfølgende indtager færre kj.

Eksperimentet blev udført i 19 mænd af normal vægt. For tre behandling dage, efter fastende natten over, de spiste en standardiseret morgenmad og tog kapsler kl 11.

Deltagerne får aktiv kapsler forbruges på gennemsnitlig 911 kJ mindre for frokost og 944kJ mindre snackvirksomhed.

I 2008/09 fandt New Zealand voksne ernæring undersøgelse den mediane daglige energiindtag var 10, 380kJ for mænd og 7448kJ kvinder.

Amarasate, beskrevet som en "bitter bremse", er blevet udviklet af forskere fra planten & Food Research og Auckland Universitet og de har en registreret et varemærke for produktet.

"Aktivering af bitter bremse mekanisme af en bitter plante-ekstrakt kan stimulere frigivelsen af tarm peptid hormoner involveret i appetit regulering og undertrykke efterfølgende fodring adfærd hos raske mænd," siger de.