Organisk Herbal Extract

Økologiske fødevarer

I går havde vi en uddannelse om Hvad er godt salg? Alle talte deres ord, nogle af de sagde: godt salg er at lukke forretningskontrakt med kunde. Nogle ansatte sagde: Godt salg er at skabe langsigtet forretningsforbindelse med kunden ..... Forskellige mennesker har forskellig måde at kontakte kunden. For mig tror jeg, at godt salg er tilfreds med kunden, at behandle vores kunde som ven i stedet for kunde, for at få dem til at føle sig godt til at gøre forretninger med mig, er langsigtet forretningsforbindelse et vellykket salg.

Inden for træningen snakker vi et vigtigt emne, som jeg føler er meget godt emne for mig: Økologisk mad. Nu i Kina mødte vi en masse oversea kunder, der leder efter økologisk mad. Så den nødvendige omkring verden af økologisk mad er et meget stort marked. Mange af selskaberne ansøgte om økologisk certifikat, fordi økologisk mad er en trend i fremtiden. Mennesker rundt om i verden er meget vigtige for sundheden, så økologisk mad er meget populær i den nærmeste fremtid.

Hvad er økologisk mad?

Økologisk mad (økologisk mad) kaldes også økologisk eller biologisk mad mv. Økologisk mad er en international sammenligning af ikke-forurenende naturlige fødevarer. Økologisk mad kommer sædvanligvis fra økologisk landbrugsproduktionssystem i overensstemmelse med de internationale økologiske landbrugsproduktionskrav og den tilsvarende standardproduktion og -forarbejdning.