Oregano uddrag er en kraftfulde antimikrobielle

Oregano uddrag er en kraftfulde antimikrobiel

Undersøgelser har vist sin nytte mod candida albicans, aspergillus støber, staph infektioner, vaginale infektioner, pseudomonas og listeria. En undersøgelse fra den US Department of Agriculture viste, at æteriske olier præsenteret antimikrobielle aktiviteter mod Salmonella og e. coli. Anden forskning holder det samme, om, at oregano olie er sådan en kraftfuld antimikrobiel, det kan bruges til at bevare fødevarer. Undersøgelser fra Institut for Fødevarevidenskab på University of Tennessee og Algarve-universitetet fandt, at lignende resultater for oregano's antibakterielle aktion på sygdomsfremkaldende bakterier.

En nylig undersøgelse fra Institut for Fysiologi og Biofysik ved Georgetown University Medical Center, udtalte følgende med hensyn til betydningen af æteriske olier for infektioner:

Nye, sikre antimikrobielle stoffer er nødvendige for at forebygge og overvinde alvorlige bakterielle, viral, og svampe infektioner. Baseret på vores tidligere erfaring og andres, postuleret vi at naturlægemidler æteriske olier, som de i origanum tilbyde sådanne muligheder.

I en artikel offentliggjort på Science Daily, blev væsentlige ekstraktet fundet for at være effektiv til at dræbe bakterier, Staphylococcus. Det var også lige så effektiv i sin Kim-drab evner som fælles receptpligtig antibiotika.

En anden undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Experimental og Toxicologic patologi fundet at oregano uddrag kunne sænke de negative virkninger af inducerede colitis i rotter og åbner døren til nye ideer om dets fordele for kolon og leveren.