Nattokinase:Powderfui enzym forhindrer hjerteanfald og slagtilfælde

Nattokinase: kraftig enzym Prevens hjerteanfald og slagtilfælde


Ifølge den amerikanske Centers for Disease Control, hvert år omkring 700.000 mennesker lider et slagtilfælde, den hyppigste årsag til alvorlige, lang sigt handicap i USA. American Heart Association anslår, at næsten hvert år, omkring 1 million amerikanere vil lide et hjerteanfald.

-Sponsorerede annoncer-

Omkring 700.000 af disse vil være første gang hjerteanfald syge, mens cirka 500.000 vil være folk, der tidligere har haft et hjerteanfald. Det hele adderer hertil: i modsætning til populær tro, hjerteanfald og slagtilfælde tegner sig for flere dødsfald end alle kræftformer og skader kombineret, og en ud af hver 2,4 dødsfald skyldes hjerte-kar-sygdom. Hvordan er det muligt i de rigeste, mest højtuddannede land på jorden?

De fleste af os alle får for lidt motion, ophobe for meget stress og spise en dårlig kost fyldt med mættet fedt, raffineret sukker og for lidt fiber. Tilføje til denne liste for vane at ryge og svaret er klart. (Selv om der er en betydeligt højere forekomst af cigaretrygning i Japan end i USA, dødelighed fra CVD blandt mænd i Japan er stadig mindre end halvdelen af det i U.S.3) Og at gøre tingene værre, en undersøgelse offentliggjort i The Journal of American Medical Association (3/6/2002) angiver, at eksponering for luft forurening kan forårsage nogle 10.000 fatalt hjerteanfald om året i USA!

Mainstream sundhedspleje har stribede sammen med lægemiddelindustrien til at tilbyde en midlertidig quick fix for den hyppigste dødsårsag i vores tid. Statin narkotika reducere kolesterol. Aspirin og warfarin tynde blodet. Anti-hypertension medicin reducere blodtrykket. Bypass-operation, og angioplastik klar arterierne. Hovedsagelig, de alle hjælpe forlænge livet for en patient med hjerte-kar-sygdom (CVD). Men ingen af disse stoffer eller procedurer er uden risiko og bivirkninger. Godt, vi har fået gode nyheder til dig!

CVD risiko kan nedsættes kraftigt ved at ændre livsstil og tilføje kosttilskud bevist for at støtte hjerte-kar-sundhed. De fleste af os er klar over at spise en lysere, mere afbalanceret kost, at holde op med tobak og udøver regelmæssigt er nok til at afværge de fleste tilfaelde af hjertesygdom, før de nogensinde vil ske. Nu er der noget andet kan du gøre.

Nattokinase har vist at støtte normalt blodtryk, opløse blodpropper og forhindre dem fra formning i første omgang!