Mangosteenekstrakt kan forhindre forstoppelsen

Mangosten kan forhindre forstoppelsen


For nylig er der mange kroniske sygdomme, som forstoppelse, især for børn. Så står denne situation i øjnene, mangostan, Dandelionroot te, Nettleleaf (Nettleleaf) teekstrakt kan forhindre forstoppelse. Den vigtigste introduktion som følger:

Mangosteen

Mangosteen er Cucurbitaceae flerårige vinstokke, Guangxi Guilin berømte specialitet, en af Guilin Sambo, i de seneste år er identiteten af det naturlige søde sødt verden. Faktisk mangosteen er en traditionel kinesisk urtemedicin, har længe været brugt i hundreder af år. Mangostet køligt, sødt, med varme og lunger, caldera afføringsmiddel, hævelse og hæmostaseeffekt, der almindeligvis anvendes i lunger tør hoste, ondt i halsen, tarmtørre forstoppelse. Tag to af Mangosteen, kød og frø til at bryde, afkok, inden du går i seng, kan lindre senil forstoppelse. Derudover spiser mangostens højt sødme, lavt kalorieindhold, meget velegnet til fedme og diabetespatienter.

Dandelionroot te

En henvisning til mælkebøtte, kan være en masse mennesker først troede, er mælkebøtte frø flyvende smukke billede, faktisk mælkebøtte eller en kinesisk urtemedicin, er en god og praktisk plante ingredienser. Dandelion rødder og blade er rige på vitaminer og mineraler, tør og skåret te, har rollen at styrke leveren, så mælkebøtte i Europa, "bedworm græs", sagde. Mælkebøtte er en anden magisk effekt er at lindre fordøjelsesbesvær, lindre forstoppelse. "Compendium of Materia Medica" registrerer mælkebøtte kan varme afgiftning, madgift, eliminere ondt hævelse.

Nettleleaf (Nettleleaf) te

Nisse blade kan beskrives som en feature-rich plante ingredienser, "Shan Hai Jing" optegnelser, der er græs Yan, dens form, såsom 葌, og Fang Huanghua Akira, såsom lilje træet, dets navn Xun græs, The It Det siges, at Xun græs er græsgræs, her handler om dens skønhedseffekt. Nisse forlader rige på vitaminer, bruger det te, bidrager til metabolisme og derved fremmer fordøjelsen, lindrer forstoppelse, forbedrer hudtilstanden.

Håber de naturlige planteekstraktpulver kan hjælpe folk med at forhindre forstoppelsen.

mangosteen_ 副本 .jpg-