Kosmetiske råvarer vindruekerneolie ekstrakt Proanthocyanidins

RISUN BIO-TECH INC


Grundlæggende Info


  • Udseende: Rødlig brun fint pulver

  • Botanisk navn: Vitis Vinifera L.

  • Specifikationer: Polyfenoler 95% af UV, OPC (oligomere Proantho Cy

  • Molekylær vægt: 578

  • Specifikation: ISO 9001:2000

  • Råmateriale: planter

  • Udvinding Type: Opløsningsmiddelekstraktion

  • Aktiv ingrediens: Polyfenoler; OPC

  • Del: frø

  • Molekylformel: C30h26o12

  • Varemærke: CPE

  • Oprindelse: Nanjing, Kina

Produktbeskrivelse


Specifikationer
a.100% naturlige, fri for sådanne tilsætningsstoffer
b.Only vand og ethanol under behandling
c.High anthocyanidin, Mød internationale standard
d.International test-metode
e.Low aske, urenhed, heavy metal, opløsningsmiddel rester og ingen pesticidrester.
Produktbeskrivelse

vindruekerneolie uddrag oligomere proanthocyanidins pulver

Kort introduktion:
Grape Seed Extract OPC 95%
Latinske navn: Vitis Vinifera L.
Del anvendes: frø
Kilde til plante: Kina
Aktive ingredienser: Proanthocyanidins (monomerer, oligomerer, polymerer)
Molekylformel: C30H26O12(Dimer)
Molekylære Weight:578(Dimer)

Specifikation:


Produktnavn

Aktive ingredienser

Indhold

Test-metode

Opløselighed i vand
(1g / 100ml vand)

Vindruekerneolie ekstrakt

Proanthocyanidins

95%

BATE-Smith metode

100%

Polyfenoler

80%

Folin-C metode

100%

Polyfenoler

85%

Folin-C metode

100%

Polyfenoler

90%

Folin-C metode

100%

Porters værdi

250

Porters metode

100%


Funktion:
At være en af de mest kraftfulde antioxidanter, der bekæmper frie radikaler.
At være 20 gange mere potent end C-Vitamin og 50 gange stærkere end Vitamin E.
Beskytte hjerte og blodkar.
Forbedre retinopati forårsaget af diabetikere, åreforkalkning, betændelse og aldring.
Forbedre sportspræstationer, hukommelse og sund livsstil.
At forebygge og vende Alzheimers sygdom.
Forbedre seksuel funktion, PMS og menstruationsforstyrrelser.
Hjælpe med at behandle ADD/ADHD.
Anti-ældning og anti-rynke.
Anti-kræft, anti-betændelse og Anti - allergisk aktivitet

Ansøgning:
Vindruekerneolie ekstrakt kan laves om til kapsler, troche og granulet som sund mad.
Høj kvalitet vindruekerneolie ekstrakt, som har god Opløselighed i vand og ethanol plus den løsning transparence og farve, glans, er blevet bredt tilføjet til drik og vin, kosmetik som den funktionelle indhold.
For funktionen af den stærke antioxidant, vindruekerneolie ekstrakt er bredt tilføjet til alle former for fødevarer som kager, ost som næring, naturlig antiseptisk i Europa og USA, og det har øget sikkerheden af mad.