Kamillete regulerer blodsukkeret, forhindrer og administrerer Diabetes

Kamillete regulerer blodsukkeret, forhindrer og administrerer Diabetes


Betydning for regulering af blodsukker er klar: stabilisere blodsukker kan forhindre mange sundhedsproblemer, en af de mest oplagte er diabetes, som ofte er et resultat af mange års ustabile blodsukker. Heldigvis for de fleste af os er det i vores magt, for at tage kontrol over vores blodsukker ved forbliver aktive og gøre rigtige mad choicesà ¢ â'¬ "og også ved at drikke kamillete.

Kamillete har længe været værdsat for sin evne til at berolige og slappe af, hvilket gør det til en begunstiget te til sengetid, men nu en nylig undersøgelse i Journal af landbrugs- og fødevarekemi viser kamille kan tjener et andet formål: regulering af blodsukker.

På the University af Toyama i Japan og på Institut for græsarealer og miljømæssige forskning i Det Forenede Kongerige, forskere undersøgt effekten af kamillete på diabetisk rotter. Halvdelen af Rotterne fik en dosis af kamille ekstrakt i tre uger. Et andet sæt af diabetisk rotter fik en normal kost med ingen tilføjelsen af kamille.

Undersøgelsen observeret, at da kamille fik til rotter, en mindre mængde af glukose blev forvandlet til sorbitol (en sukker alkohol). Overskydende sorbitol kan forårsage skade nyrer, øjne og nerveceller. De enzymer, der er hovedansvarlig for denne form for skader hos diabetikere blev også hæmmet i kamille rotter. De rotter, der blev fodret kamille ekstrakt viste også en samlet nedgang i blod glukose i forhold til de andre rotter.

Forfatterne af undersøgelsen erklærede der er en klar sammenhæng mellem det daglige forbrug af kamille te og forhindre progression af diabetes og hyperglykæmi. Som sædvanlig er der dem, der siger, at mere forskning skal gøres for at afgøre, hvor effektive denne behandling kan være, men at nogen søger efter en naturlig måde for regulering af blodsukker, resultaterne af denne undersøgelse er mere end tilstrækkelig tilskyndelse til at begynde at drikke kamillete.

Kamille te fordele er ikke kun for dem med diabetes. For diabetikere, stabilisere blodsukker er afgørende for et godt helbred, men sandheden er selv folk uden diabetes kan drage fordel af opretholde normale blod sukker niveauer. Blodsukker udsving er associeret med træthed, sukker trang og insulinresistens, blandt andre symptomer. At træffe foranstaltninger til at regulere blodsukkeret kan faktisk forhindre udbrud af diabetes hos raske personer, og det vil også hjælpe dig føle sig mere energisk og opretholde en sund vægt.

Selvfølgelig, hvis du overvejer at drikke kamillete udelukkende for at regulere dit blod sukker, Husk det er en sund tilføjelse til en samlet livsstil at naturallly bidrager til sund blodsukker. Andre skridt, som bør indgå i denne livsstil er regelmæssig motion, spise afbalancerede måltider, undgå raffinerede fødevarer og få masser af søvn.