Botaniske ingredienser løfte dit humør- og gøre dig smukke

Botaniske ingredienser løfte dit humør- og gøre dig smukke

FØLELSE ned? En spritz af citrus kan kvikke op en glum morgen, og en lavendel bad kan lindre sanser efter en lang dag.

Sådanne tilgængelige forkælelse er noget L'Occitane har ydet i 40 år. Den franske kosmetikmærke har specialiseret sig i beroligende produkter med Botanisk ingredienserhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png, en fjerdedel af dem certificeret økologisk. L'Occitane er fordelt i Filippinerne Rustan's.

"Elementerne er lavet med naturligehttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png og bæredygtige ingredienser indkøbt fra Provence, Frankrig og Middelhavsområdet," forklarede Anna Grape, uddannelsehttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png manager for L'Occitane Filippinerne. "Forskning er gjort på lab i Provence, hvor sæbe-maker Olivier Baussan etableret brand i 1976."

L'Occitane bærer bad basics, dufte og hudpleje formuleret til at gøre en føler sig godt og lugte luksuriøse. Disse er de produkter fremstillet med sciencehttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png og tradition i sind og i Filippinerne, henvender sig til kvinder, der ønsker noget overbærende og naturlige.

For at fejre sit 40 års jubilæum, tog L'Occitane for nylig os på en "opdagelse walk" i The Farm, en veganer resort i San Benito, Batangas. Gennem en installationhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png serie, drue forklaret L'Occitane's historie, og at dens kerne værdier "respekt, ægthed og sensoriality."  Hun gav os også en gennemgang af L'Occitane bedste sælgere, der i årtier har fik følgende over hele verden.

Vi prøvede L'Occitane's bedste produkter, og her er vores top otte picks som du kan optage i din daglige rutine, wellness.

1. lavendel Foaming bad en aromatisk bad skum, der efterlader huden smidig og duftende delikat. Det fungerer bedst i et varmt karbad, men drejebænke samt et brusebad gelhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png, også. Lavendel er kendt som "blue gold" i Provence, og denne bad skum dufter mildt blomster og beroligende naturmedicin.

2. Shea smør håndcreme. L'Occitane er stolt af sin shea smør fra Burkina Faso i Afrika. Denne balmly creme er 20-procent ren shea smør og kan bruges af hele familien. Det har honning, mandel ekstrakter og kokosolie som hurtigt nourish og fugter trætte hænder.

3. guddommelige fløde. I Middelhavet, er der en klynge af små gule blomster kaldet immortelle — og de aldrig visner. L'Occitane oversat denne blomst varig ejendom til den guddommelige creme, en anti-aging bestseller. Det er en letvægts dag creme med SPF 20 infunderet med økologiske immortelle æteriske olie, der giver huden en ungdommelig, strålende glød.

4. verbena Eau de Toilette. Det er sommer i en flaske. L'Occitane's Verbena parfume er en unisex duft, der efterlader en forfriskende frisk duft. Det har en sexet citrus base af Middelhavet verbena blade, med nogle noter af geranium og citron. Det kommer i en elegant klar glashttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png flaske med en indgraveret verbena blad.