Blå Spirulina-Phycocyanin

TIM截图20181214095926

Informaiton:

[Engelsk navn]: Phycocyanin

[Kilde]: Spirulina platensis

[Farve pris]: E10% 618nm ≧ 30

[Ingredienser]: vand, natriumcitrat, trehalose, invertsukker

[Vægtfylde]: 1,2-1,4

[Anvendelse]: Udbredt i fødevare- og kosmetikindustrien. Bruges som farvemiddel

          

Blå spirulina er et mørkeblåt pulver udvundet af spirulina. Det er et sjældent blåt protein i naturen. Grunden til, at blå spirulina har en blå udseende er primært fordi dens vigtigste komponent phycocyanin. Spiralen indeholder spormængder af phycocyanin, som er dækket med klorofyl, caroten og andre farver, så udseendet er mørkegrøn. Phycocyaninindholdet er en vigtig indikator for kvaliteten af spirulina. Den nationale standard fastsætter, at indholdet af phycocyanin i spirulina er 5%, og vi udtrække phycocyanin fra det, kaldet blå spirulina eller phycocyanin Blå pigment, spirulina ekstrakt, osv.

Phycocyanin er en ny type af naturlige pigment, og dens gode sikkerhed og funktionalitet bliver løbende undersøgt og bevist over hele verden. Japan er et land, der udviklede og anvendt alger blå tidligt, og er en naturlig blå pigment godkendt af den amerikanske FDA. EU har opført alger blå som et råmateriale for farvede fødevarer, som et non-food additiv, og dets anvendelse i fødevarer er ikke begrænset. Kina gb2760 tilsætningsstoffer katalog giver også mulighed for brug af algeblå som et naturligt farvestof.

Blå spirulina kan ikke kun bruges som et naturligt pigment, men har også en stærk sundhedsfunktion, så der er mange sundhedsprodukter