Sort peber ekstrakt 98% piperin

black Pepper Extract

【Produkt Navn】Sort Peber Uddrag

【Engelsk navn】Sort peber Uddrag

【Latinsk navn】Piper nigrum L.

【Aktiv ingrediens] piperin

【CAS Nummer.】94-62-2

【Molekylære formel】C17H19NO3

【Molekylær Vægt】285,34

【Produkt udseende】 lysegult fint pulver

【Detektionsmetode】 HPLC

【Ekstraktionsmiddel】Ethanol

【Produktspecifikationer】 Piperine ≥3%, 95%, 98%

【Produktkilde】 Dette produkt er den tørrede, næsten modne eller modne frugt af Piper nigrum L., en peber plante. Fra slutningen af efteråret til det næste forår høstes frugterne, når de er mørkegrønne og tørrede til at blive til sort peber.

【Fysiske og kemiske egenskaber】 Det rene produkt er farveløs monoklinisk columnar krystaller, mp128-129.5 °C. Uopløseligt i vand; opløses i alkohol 1g/25ml, chloroform 1g/1.7ml, ether 1g/36ml, og også opløseligt i benzen og eddikesyre.

【Produkt brug】Sort peber ekstrakt har antipyretiske, anti-inflammatoriske, anti-depressivt og anti-tumor effekter. Piperin har betydelige virkninger på anti-inflammatoriske, behandling af mave-tarm-sygdomme, leddegigt, og traumatiske skader. Fremstilling parfume, kosmetik, brygning high-end vin og drikke fødevareindustrien. Piperin er mere giftigt for fluer end pyrethrum.


Indførelsen:

Som en traditionel urtemedicin, sort peber er en af de vigtige medicinske materialer. Så tidligt som i slutningen af 1800-tallet var sort peberekstrakt, piperin, den vigtigste bestanddel af peber, blevet renset og syntetiseret, men dens farmakologiske virkninger blev sjældent undersøgt.

Med udviklingen af moderne farmakologisk teknologi, har vi en yderligere forståelse af de farmakologiske virkninger af piperin, som er sammenfattet som følger: 1. Effekten af piperin på centralnervesystemet. Undersøgelser har vist, at piperin har krampestillende, skeletmuskulatur afslapning og anti-kramper egenskaber. De farmakologiske virkninger af depression og andre aspekter.