Association konference af Shaanxi anlægget ekstrakt industri

Associassion konference af Shaanxi anlægget ekstrakt industri

På januar 22, shaanxi anlægget ekstrakt industry association afholdt en stiftende konference, provins og by ledere og relevante shaanxi anlægget ekstrakt industri 520 delegerede deltog i mødet.
Shaanxi er en fødested, fytokemi i Kina, beskæftiget i virksomheden mere end 600, produktion af mere end 2000 slags sorter. Med den stigende skala (15 år i træk, den gennemsnitlige vækst på 25% om året), industrien har brug for en forening, som kan oprette industristandarder, regulere industri, såsom layout af industrien i fremtiden for at fremme sunde og velordnet udvikling af industrien. Fytokemi sammenslutning af shaanxi provinsen i 62 og bliver virksomheder med indsats, opstår i det historiske øjeblik.
Konferencens stiftende fra hele landet mere end 320 fytokemi virksomheder kom til at lykønske, så mange som 580 mennesker deltog. Konferencen skala i shaanxi provinsen og selv kinesiske er alt uden fortilfælde.
Den anden dag af den akademiske BBS, fra "perspektiver og udfordringer", "big data", "ansvar", "fytokemi tendens", "teknologi" og "fytokemi innovation" seks dimensioner fuldt udfoldet, tørt gods, både bredde og dybde, er ikke fra nogle i shaanxi-provinsen, er også sjældent i landet.
Shaanxi planteekstrakter industry association består af shaanxi engageret i vegetabilske ekstrakter produktion, administration, ledelse og teknologi forskningsenhed i fællesskab sat ind i provinsen af almennyttige sociale organisationer, mange virksomheder selvdisciplin ledelse af foreningen og middel til udvikling under begrebet gensidig udvikling og win-win samarbejde. Shaanxi plante ekstrakt industry association zhi-bande shen i den stiftende konference tale er stærk, naturlige planteekstrakter er at opretholde et sundt liv i chippen, fytokemi association vil føre folk til at forbruge de normale naturlige plante sundhed fødevarer og lægemidler, opretholde livskvalitet og sundhed, shen, også tilbudt at: bygge anlægget ekstrakt indhold af high-end produktion som foreningens mission , på udviklingen af shaanxi fytokemi ind i en ny bane.