Anti-inflammatoriske effekter af grønne sojabønner uddrag Irradisted med synligt lys


Lys bestråling af fødevarer kan oxidere flere forbindelser i fødevarer, hvilket ofte resulterer i mange negative virkninger på menneskers sundhed. Andre forbindelser, såsom vitamin D, aktiveres ved ultraviolet bestråling. Bestråling med synlige blå og UV-A bølgelængder af grøn te blade forårsaget en større stigning i antioxidant aktivitet end andre behandlinger. Vi havde mistanke om, at lys bestråling af visse planteekstrakter kan have positive virkninger på menneskers sundhed. Vi udførte en indledende undersøgelse af virkningerne af synligt lys bestråling på nogle spiselige vegetabilske ekstrakter. Som et indeks over virkningen, vi brugte IL-2 undertrykkelse i Jurkat celler (en human T-celle-lignende cellelinje), og vi bekræftede en stærk undertrykkende effekt af synligt lys bestråling til grønne sojabønner ethanolekstrakt om IL-2 ekspression i Jurkat celler.

Sojabønner forskning har vist, at der er forskellige elementer i fødevarer fremstillet med sojabønner, moderat eller mindske udvikling potentiale for kroniske sygdomme. Eksempler kan nævnes hypocholesterolemic virkningerne af soja phytoøstrogen, kræft risikoreducerende egenskaber af isoflavonoider og saponiner og xenobiotiske effekten af genistein. Det ser ud til at der er sundhedsmæssige fordele til herunder sojabønner i ens kost. Sojabønner er kommercialiseret i en bred vifte af farver og toner — fra gult til sort gennem grøn, brun og rød. Den gule pigmenteret sojabønner er den mest rigelige og høstede sojabønner.

De sundhedsmæssige fordele af soja er blevet rapporteret til varierer afhængigt af forskelle i farve. For eksempel, har ekstrakter fra sorte sojabønner en længere low-density lipoprotein oxidation mellemliggende tid i forhold til at fra gule sojabønner på grund af den høje samlede polyfenol indhold i dens frø pels. Brun sojabønner frø pelsen var vist sig at have høj radikaler scavenging aktivitet på grund af et stærkt polymeriseret proanthocyanidin komponent. En anden undersøgelse viste, at en kost, der er beriget i soja isoflavoner og grøn te forbedret immunfunktion af ovariectomized mus (natural killer aktivitet og lymphoproliferation) i forhold til kontrol mus.

Vi præciserede for nylig, at vand ekstrakter fra grønne sojabønner har hæmmende aktivitet for pollinosis med hensyn til produktionen af IgE, såvel som evnen til at regulere B-celle apoptose, formentlig ved at undertrykke udtryk BAFF og APRIL.

En sojabønner frø er normalt grøn, før det er høstet og bliver gult under modning. I den foreliggende undersøgelse vedrører vilkår "gul" og "grøn" sojabønner frø frakke Kimblad farven på hver modne sojabønner (Glycine max) på efter høst. Vi evalueres og sammenlignes virkningerne af grøn og gul soja ekstrakter med eller uden synlige lys bestråling på anti-inflammatorisk aktivitet.