6 typer af planteekstrakter kan forsinke aldring

6 slags planteekstrakter kan forsinke aldring

"Ungdomens kilde" måske er det bare en legende, men det har aldrig stoppet videnskabsmændene videnskabeligt for trinene "lang levetid". I de senere år er forskerne af interesse for rapamycin, metformin og andre lægemidler hovedsagelig at de effektivt kan forlænge livet og har evnen til at helbrede sygdommen.

En nylig undersøgelse viser imidlertid, at denne medicin anti-aging evne ikke længere er unik: nogle planteekstrakter indeholdende kendt de stærkeste anti-aging egenskaber.

Forskere fra Canada Concordia University har gennemført over 10000 screening test, se på planteekstrakter effektivt kan udvide overlevelsesperioden for gær.

Du kan forestille dig, at gær er de mest almindelige mønstre af biologisk livslængdesfelt, dette skyldes hovedsageligt niveauet af gærceller og menneskeliv.

"Sammenfattende fandt vi, at der er 6 slags molekyler, der effektivt kan forsinke livscyklusen" af gær, fra forskere ved universitetet i Concordia Vladimir Titorenko sagde.

Resultaterne, der blev offentliggjort i tidsskriftet Oncotarget, fandt de, at i 6 slags molekyler har pilbarkekstrakt den mest signifikante virkning, og dette fænomen er ikke blevet rapporteret før. Forsøg, pilbarkekstrakt kan gøre gær til 4,75 gange den gennemsnitlige livscyklus, den længste livscyklus med 3,69 gange.

Hvis resultatet kan blive gentaget i andre væsener uden for gær, ville det være en stor opdagelse. Ud over at bremse aldringen, kan disse forbindelser forhindre nogle sygdomme, såsom kræft. Andre molekyler udvindes henholdsvis fra klasse Ye Sheng hamp, valerianrød, passionfrugt, ginkgo og selleri.

Forskerne sagde, at de kunne opdeles i seks forskellige projekter for yderligere at studere effekten af disse molekyler såvel som mekanismen bagved.