Kaempferol

Kaempferol
Produktdetaljer

Risun Bio-Tech Inc er en af de førende kaempferol producenter og leverandører, velkommen til at købe fabrikken forsyning rene naturlige og 100% naturlige robigenin, rhamnolutein, pelargidenolon, kaempferia galanga L. af både lav pris og høj kvalitet.

Kaempferol

Andet navn: Kaempferia galanga L.; Robigenin; Rhamnolutein; Pelargidenolon

3, 4', 5, 7-Tetrahydroxyflavone;

3,5,7-Trihydroxy-2-(4-hydroxyphenyl)-4h-1-benzopyran-4-One

Specifikationer: Kaempferol98%

Udseende: Lys gul krystal pulver.

Prøvningsmetode: HPLC

CAS NR.: 520-18-3

EINECS NUMMER: 208-287-6

Molekylformel: C15H10O6

Molekylær vægt: 286.24

Sundhedsfordele:

Keampferol er en stærk antioxidant og hjælper med at forhindre oxidative skader vores celler, lipider og DNA. Kaempferol synes at forebygge åreforkalkning ved at hæmme oxidation af lav densitet lipoprotein og dannelsen af blodplader i blodet. Undersøgelser har også bekræftet, at kaempferol fungerer som en chemopreventive agent, hvilket betyder, at det hæmmer dannelsen af kræftceller.

Flavonoider kaempferol og quercetin synes at handle synergistisk til at reducere celle spredning af kræftceller, hvilket betyder, at de kombinerede behandlinger med quercetin og kaempferol er mere effektiv end de additive virkningerne af hver flavonoid. Det var en konklusion fra en undersøgelse af ML Ackland et al (In Vivo, Feb 2005) med titlen "synergistiske antiproliferativ action flavonoler quercitin og kaempferol i kulturperler menneskelige cancer cellelinjer" ".

Kaempferol kan bidrage til at bekæmpe kræft, fordi det reducerer modstanden i kræftceller anti-cancer medicin såsom vinbalstine og paclitaxel.


Hot Tags: kaempferol, robigenin, rhamnolutein, pelargidenolon, kaempferia galanga L., producenter, leverandører, Køb, lav pris, høj kvalitet, fabrikken forsyning, ren naturlig, 100% naturlige
Undersøgelse

You Might Also Like