De potentielle sundhedsmæssige fordele ved Rutin

2

Produktnavn: Rutin

Synonymer: rutin, vitamin P, lilla quercetin, rutin, rutinpulver, Lutong, Luotong, paeoniflorin.

Kemisk navn: CI 75730; Rutin [JAN]; (+) - Rutinhydrat; Quercetin-3-rutinosid ~ vitamin P; 2- (3,4-dihydroxyphenyl) -5,7-dihydroxy-4-oxo-4H-chromen -3-yl 6-0- (6-deoxyhexopyranosyl) hexopyranosid; 2- (3,4-dihydroxyphenyl) -5,7-dihydroxy-4-oxo-4H-chromen-3-yl 6-0- (6-deoxy-alfa-L-mannopyranosyl) -D-glucopyranosid

Molekylformel: C27H30O16

Molekylvægt: 610,51

CAS-NR. 153-18-4


Hudeffekt

Der er flere mekanismer til aldring af huden: kollagenteori mener, at aldring af hud er forårsaget af aggregeringen af ​​knoglecollagen i huden, men under ultraviolet lys accelereres reaktionshastigheden kraftigt, hvilket resulterer i hurtigere aldring af huden. Den frie radikale teori mener, at aldring af hud er resultatet af frie radikaler og eliminering af hindringer. Under patologi eller ultraviolet stråling kan det øge dannelsen af ​​iltfrie radikaler og forårsage en række ændringer i huden, såsom hudkollagenfibre og elastiske fibre og så videre. Når det er ødelagt, vises rynker, produceres melanin, og der produceres pletter.


Anti-stråling effekt

Rutin har en meget stærk absorption af ultraviolette stråler og røntgenstråler. Som en naturlig solcreme tilsættes 10% rutin, og absorptionshastigheden for ultraviolette stråler er så høj som 98%.


Anti-fri radikal virkning

Oxygenmolekyler reduceres i form af enkeltelektroner i cellemetabolismen. O-ioner produceret ved reduktion af iltmolekyler i enkeltelektroner producerer på sin side H2O2 og ekstremt giftige OH-radikaler i kroppen, hvilket påvirker hudens glatthed og endda fremskynder huden Graden af ​​aldring og tilsætning af rutin i produktet kan naturligvis fjerne de aktive iltfrie radikaler produceret af cellerne, og fjernelsesgraden af ​​Oi er så høj som 78,1%, hvilket er meget større end effekten af ​​vitamin E (12,7%), og fjernelsen af ​​· OH The effekten er også større end vitamin E.


Min mail : sale05@risunextract.com