Funktionen af Psyllium Husk Powder

Funktionen af Psyllium Husk Powder

Hvad er Psyllium Husk Powder?

Psyllium Husk Pulver i latinske navn: Plantago Ovata. Det er frøets frø. Det anvendes i vid udstrækning i sundhedsfødevarer, stoffer, drikkevarer og foder osv. På grund af det indeholder kostfiber i vandopløseligt. Kostfibre, der indeholder mere end 80%, forholdet mellem vandopløseligt og ikke-opløseligt er 7: 3.

Bortset fra kostfibre er der en anden næringsingrediens: Glucose, Protein, Polysaccharid, Vitamin B1 og Cholin og så videre.

Funktionen af Psyllium Husk Powder

 1. 1.Relaxing Bowels

 2. Den aktive ingrediens i psylliumskallet hedder arabynoxylan. Arabynoxylan er et specielt polysaccharidmolekyle, det kan hurtigere absorbere vand til at blive et gennemsigtigt formpasta materiale. Det kan forbedre smøremiljøet mellem tarmvæg og afføring, fremme tarmens bevægelseshastighed, når den danner pasta i brystet i tyndtarmen. Derfor plejede psyllium at slappe af tarmene siden oldtiden.

 3. 2. Kardiovaskulær sygdom (CVD)

 4. Vandopløselig fiber med effekten af at sænke blodkolesterolet. Probiotiske bakterier i kolon, runde knopper semen plantaginis fibre ved fermentering af slik i nedbrydes til kortkædede fedtsyrer for at forhindre syntesen af kolesterol.

 5. 3. Bowels funktion

 6. Psyllium fiber kan bruges til at forhindre forstoppelse eller diarré. Det kan absorbere fugt, øge volumen til udløbsmassen, øge tarmperistalmen, reducere affaldet i tarmtransitiden og blive regelmæssig.

 7. 4. Forebygge tyktarmskræft og andre sygdomme i gastrointestinalkræftrisikoen

 8. 5. Diabetes-blodglukosekontrol

 9. 6. Diverticulosis / Diverticulitis

 10. 7. Vægtkontrol

 11. På grund af Psyllium Husk med rigelige vandopløselige fibre, kan udvides til at danne flere gange under indflydelse af vandgel, kan øge mætheden, giver ikke kalorier og reducere kalorieindtag.