Den antibakterielle adhæsion af tranebærekstrakt blev bekræftet

Den antibakterielle adhæsion af tranebærekstrakt blev bekræftet

To upublicerede undersøgelser udført på rutgers universitet i USA har vist modstanden af tranebær. Det er velkendt, at tranebær er rige på procyanidiner (PAC'er) og polyphenoler, og er kendt for at lindre urinvejsinfektioner. Det er underforstået, at nøglen til tranebærens antiurinvejsinfektion er at forhindre e. Coli fra at holde sig til urinrøret. EDI-virksomheder i USA endnu engang i konferencen, sagde Cranberex er En form for forskning og udvikling ved BL-10-kanals DMAC-teknologi til ekstraktion, der indeholder 15% af funktionelle materialer af type A procyanidiner, har en stærk modstandsdygtighed over for klæbende virkning (aaa).

I det første forsøg viste forskerne, at Cranberex i lav koncentration (0,23 mg / ml) i sammenligning med almindelig tranebærekstrakt kan medføre antiadhæsion, hvilket også viser, at Cranberex kraftig antihæftningsvirkning.

Det andet forsøg var et lille human klinisk forsøg. I eksperimentet tog 10 frivillige Cranberex to gange om dagen, en om morgenen og en om natten. Efter 3 til 6 timer realiseres alle frivillige in vivo Cranberex anti-adhæsionseffekt, og næsten halvdelen af forbrugerne opnår den fulde rolle af resistens over for bakteriel adhæsion til resten af befolkningen også nået mere end 50%.

De to undersøgelser har bevist Cranberexs funktionelle aktivitet og åbnede døren til tranebærekstrakt, siger CalBewicke, ENIs administrerende direktør. I særdeleshed udvikler omkring 10,5 millioner mennesker i USA hvert år urinvejsinfektioner, og ca. 800.000 af dem udvikler også antibiotikaresistens. I dette tilfælde fortjener tranebærekstrakt mere opmærksomhed.

For at lære mere om den innovative anvendelse af naturlige ingredienser, skal du være opmærksom på "innovation" -udviklingen BBS, som skal holdes. "Innovation" -udviklingen af "innovation" af Kinas største sundhedssektor i 2017 afholdes den 25.-26. Maj i Tianjin Tiancheng Li Yun-hotel. BBS med "Ta, hvor refactoring grænse" som tema, dækker den globale funktionelle materialer forskning og udvikling, produktionsteknologi innovation, formel partikler såsom forskning og udvikling produktion, forskning og udvikling af sundhedsfødevarer og -regler samt sport Ernæring, moder og spædbarn og kvinders sundhed to BBS, rekonstruere nye områder og udvikling af nye funktionelle materialer.