Hemmelige fedt-brænder: Hvordan indiske Lotus blad kan hjælpe dig kaste Pounds

Hemmelige fedt-brænder: hvordan indiske Lotus blad kan hjælpe dig med at kaste Pounds


Lotus blad kan ringe til at tænke på den smukke åkande, der lever i vand i Asien åbning sine kronblade til at hilse hver ny dag. Lotusblomsten har dekoreret keramik, malerier og religiøse artefakter i hele verden, og har gjort en udseende i det skrevne ord i årtusinder. Dens fætter, Nelumbo Nucifera, eller hellige Lotus, også kendt som kinesisk arrowroot og egyptiske bønne, er en helt spiselige plante – fra kronblade til frø.


Gamle kulturer i Asien og Mellemøsten har tidskrævende hele planten for mere end 5000 år, og uden nogen negative bivirkninger!


Lotus blad er almindeligt anvendt til at behandle:

1. mave forstyrret og luft i maven

2. diarré

3. blødende mavesår

4. kredsløbsproblemer

5. menstruationssmerter og overdreven blødning

6. svampen forgiftning

7. hæmorider

8. moderne lægevidenskab har for nylig opdaget, det er også en naturlig fedt-brænder.


Gamle retsmidler kombineret med moderne videnskab

Forskere tager denne holistisk undren og kombinere det med naturligt forekommende aminosyrer, der regulerer din metabolisme og fedt-brænding processer – som taurin og L-carnitin-at se, hvis fordelene kan blive forstærket. Forskere på Institut for fødevarer og ernæring i Korea undersøgt overvægtige mus fodret en fedtrig kost mangelfuld i taurin. Når testpersonerne fik en lotus bladekstrakt tilberedt med varmt vand og taurin, deres samlede absorption af fedt og kulhydrater faldt, og de brændte eksisterende fedt i et hurtigere tempo. Forskning viser, at taurin mangel kan oprette en cyklus af fedme.


Taurin tilskud sænker fedt profiler:

Taurin er en aminosyre, din krop producerer naturligt. Det er fundet i dit hjerte muskler, hvide blodlegemer, og hele dit centrale nervesystem. Det er den anden mest almindelige aminosyre i kroppen. Som den vigtigste ingrediens i human galde, taurin aids i fordøjelsen af fedt og absorptionen af vitaminer. Taurin understøtter neurologiske udvikling. Når det anvendes alene, det har vist sig gavnligt at spædbarn udvikling (børn kan kun få det gennem modermælken og kost), eye sundhed og regulering af blodsukker og vægttab hos diabetikere. Taurin er findes primært i kød, mejeriprodukter og æg så hvis du følger en vegansk livsstil, kan du overveje at tage et supplement.


L-carnitin rolle i fedt-brænding

L-carnitin nedbryder fedt menneskeceller. Det er en aminosyre, der styrer cellulære metabolisme af genererer energi fra fedtsyrer og derefter konvertere denne energi til brugbart brændsel. Det er produceret i leveren og lagres i hjerte, hjerne og muskler. Din krop kan have brug for mere L-carnitin, end du kan producere. Oksekød, svinekød, mejeriprodukter og avocadoer er rigelige i denne aminosyre.


Det perfekte Team

Når det kombineres med lotus blad, har disse forbindelser vist utrolige resultater i forhold til fedme, en voksende epidemi i den vestlige verden, der kan føre til hjertesygdomme, diabetes, psykiske lidelser og problemer med fordøjelsen at nævne nogle få. Når L-carnitin og taurin er kombineret, er effekten dog endnu større. Forskerne mener, at de første resultater viser potentiale til at behandle og forebygge overvægt og fedme-relaterede sygdomme. Lotus blad er tilgængelige i tillægget form. Du kan også bruge tørrede blade til at lave te: bare stejle i hot kogende vand i mindst 3-4 timer. Vær opmærksom på at lotus blad har en lidt bitter smag. Lotus blad kan øge blødningen, så være sikker på check med din læge før du tager lotus blad, hvis du har en blødningsforstyrrelse. Ikke bare et kønt ansigt, lotus blad kunne være sund vægt tab boost du har ledt efter.