Naturlige sundhedsmæssige fordele af kanel

Naturlige sundhedsmæssige fordele af kanelHvis ordet kanel fremmaner den lækre krydret lugt, at wafts gennem luften, når kanel ruller er i ovnen, så du kan være begejstret for at vide, at kanel har vist sig for at have en række sundhedsmæssige fordele!


Det amerikanske landbrugsministerium for nylig udgivet deres resultater, der viste en fordelagtig forbindelse mellem kanel indtagelse og nedsat risiko for diabetes og hjertesygdomme. Ifølge denne nye forskning konstateret deltagerne i undersøgelsen, at tage kanel, som er høj i antioxidanter, faldt glucose niveauer i blodet samt reducere oxidativ stress.


Undersøgelsen blev udført på overvægtige patienter, der blev vurderet som "præ-diabetes" baseret på deres celle respons til insulin. Præ-diabetes er en tilstand, hvor celler er resistente over for de højere-end-normale niveauer af insulin produceres af bugspytkirtlen i et forsøg på at hjælpe med at fjerne forhøjet blodsukker fra blod. Som en del af fordøjelsessystemet kroppens normale funktion kroppen skaber insulin som disse celler vil acceptere, men i præ-diabetes cellerne viser tegn på afvise insulin. Hvis ikke hurtigt behandlet, kan fuld-blæst diabetes hurtigt udvikle sig fra præ-diabetes.


Undersøgelsen gav halvdelen præ-diabetes deltagerne fik placebo og den anden halv modtaget 250 mg tørret vandopløselige kanel ekstrakt to gange dagligt i 12 uger. Vandopløselige kanel ekstrakt er kendt for at være høj i antioxidanter og hjælper med at sænke glukose i blodet. Resultaterne af testene viste, at de tager kanel dagligt skulle en stigning på 23% i antioxidant niveauer sammenlignet med placebogruppen. Undersøgelsen gentaget, at kanel kan være et effektivt naturligt alternativ til behandling af præ-diabetes, muligvis forhindre udbrud af fuld diabetes.


Kanel er også effektiv til at aktivere vigtige enzymer i kroppen. Kanel bark indeholder et væld af vigtige vitaminer og mineraler, herunder calcium, chrom, kobber, jod, jern, mangan, fosfor, kalium, zink, og vitaminer A, B1, B2 og C, hvoraf mange er vigtige for forebyggelse eller behandling af diabetes.


Andre lignende undersøgelser har vist, at kanel også spiller en vigtig rolle i at bevare naturlige energiniveau i kroppen og hjælper med at opretholde et sundt kredsløb.  I deres bog Reverse hjertesygdomme nu: Stop dødbringende kardiovaskulære Plaque før It's Too Late, Stephen Sinatra M.D. og James C. Roberts MD erklære, at "de seneste undersøgelser viser at kanel stimulerer cirkulation og øger insulin til at metabolisere glukose og bære det ind i celler til energiproduktion evne". Læger fortsat understrege, at den vigtigste måde at forbedre blod glucose niveauer af vægttab, hvilket desværre betyder lempelse på kanel roll indtag for!