Medicinske og kliniske oplysninger om Konjac

Medicinske og kliniske oplysninger om Konjac


På grund af fordelene ved KGM, fordøjelseskanalen, hjerte- og cerebrovaskulær sygdomme gavn hæmorider, vægttab og ens skønhed blandt andet dybt.


Afgiftning:

Afgiftning af sin rigelige plante cellulose, aktive tarmfunktion hjælper med at fremskynde udskillelsen af kroppen af skadelige toksiner, samt at forebygge og reducere forekomsten af tarm sygdom læsioner.


Kost:

Respekteret kinesisk og Hong Kong sport Fællesskabet mener, at en kost bestående af lavt kalorieindtag, uden forsætlig slankekure, kan hjælpe en nå deres idealvægt.


Katarsis:

Afføringsmidler fundet i druer, der indeholder den rige mannan, effektivt stimulere tarmvæggen, holder tarmene sund, kontrollere hæmorider, i Japan, de kan lide at kalde KGM, "'tarm skyllevæske' eller"jern rake feje omdømme."


Rense maven:

Store mængder af opløselige anlægget fiber er forpligtet til at rense maven for at fremme gastrisk motilitet. Mannan kan reducere de skadelige stoffer i maven og forbedre retentionstid til effektivt at beskytte mavens slimhinde, derfor at lade maven til at blive renset.


Sygdomsforebyggelse:

Resultater i en medicinsk undersøgelse åbenbaret den naturlige mannan hæmmede sygdomsforebyggelse. Mannan fuldt ud påvises funktioner, der er angivet: kolesterolsænkende egenskaber, sænke fedtindhold i blodet, sænker blodsukker, udvidelse af blodkarrene, forebyggelse af åreforkalkning og andre hjerte-kar-sygdomme; samlede viste undersøgelsen, at med tilstedeværelsen af Mannan, der var en lang levetid effekt på de kropsfunktioner, der blev undersøgt.

Anti-diabetes: Anti-diabetisk plante konjac fiber har været lægeligt bevist at øge blod insulin, lavere blodsukker, forebygge og behandle diabetes.

Afbalanceret salt:

Salt balance eller ligevægt kan reguleres med Konjac. Dagligt anbefalede menneskers indtag for salt ikke bør overstige 10 gram.

Calcium:

Konjac mad naturligt indeholder omkring 43 mg calcium per portion, vigtigere; Det indeholder elementer af højt opløseligt calcium, der er let absorberes af kroppen. En servering af Konjac Pasta, et tilsvarende til 250 gram per portion indeholder 20% af den daglige værdi anbefales til calcium.