Sådan kombineres inulin med mel

Sådan kombineres Inulin til Flour


I tilfælde af den oprindelige formel uændret, til formlen for at tilføje inulin, øget produktets indhold af fiberfibre, forholdet mellem varme, fedt og sukker faldt, smagen faldt ikke. Desuden kan inulin øge fluffy smagen af bagværk, især brødprodukter. Relevante tests påpegede, at 5% af den mest passende tilsætning af inulin, når brødet er det mest bløde og lækre. Ifølge de relevante data viser, at Tysklands årlige forbrug af bagværk pr. Enhedstal på 731, det kinesiske gennemsnit er 92, afspejler denne forskel forskellene mellem fødevarekultur i Kina og Tyskland, men afspejler også den fremtidige bagningindustri i det indenlandske marked har Stort potentiale. Tilføjelse af inulinprodukter, der løser sundhedsproblemerne, men også for at overvinde problemet med kort mund.

Den nuværende bageriindustri i Kina hurtigere end mejeribranchen, herunder hele fødevareindustrien, herunder udviklingstakt. På nuværende tidspunkt er det største potentiale for udviklingen af det kinesiske bagværk marked, at unge i stigende grad er tilbøjelige til at internationalisere deres spisevaner, acceptere både traditionel kinesisk mad og prøve mad fra hele verden. Med det accelererede tempo i det moderne liv er internationaliseringen af de stadig højere, med probiotika og præbiotiske bageprodukter en fremtidig udviklingsretning.


Mødet af mel og inulin kan beskrives som de tre musketerer mødes. Vogard mel selskab bruger en unik mel produkt teknologi, Chongqing stolthed i kraft af forskning og udvikling af inulin produkter, lilla sten bio-brug af virksomhedens forståelse af naturlige produkter og mad formuleringer af forståelse, den perfekte kombination af disse tre teknologier til at skabe Ankomsten af det gamle romerske legionmel. Inulin mel er kun en start, sidstnævnte vil også lægge mere energi vil være rig på kostfiber inulin (herunder andre naturlige ingredienser) til high-end mel som bærer, for at skabe en unik ernæringsmæssige måde.