Hvordan canadiske teknologi håndterer affald fødevarekrise

Hvordan canadiske teknologi håndterer affald fødevarekrise


Udstedelse af madaffald er vokset fra dine forældre fortæller dig at afslutte, hvad der er på din plade til én af de definerende udfordringer i vores tidsalder. Trods stigende fødevareusikkerhed, er 31 milliarder dollars af det spildt hvert år i Canada, en række skyhøje til 1 trillion på verdensplan, som 30 procent af mad går uspist. Ja, er nogle af der stadig din skyld hvis du sætte resterne i skraldespanden i stedet for Tupperware, men størstedelen af madaffald sker på produktion, forarbejdning og retail niveauer i stedet for i forbrug side.


For at hjælpe med at løse dette, vedtog Frankrig berømt enstemmig lovgivning kræver supermarkeder enten give usolgte mad til velgørenhed eller sende det til landmænd til anvendelse som foder og gødning. Her i Canada hjælpe mad rednings organisationer ligesom anden høst få uspoleret mad fra detailhandlerne, fabrikanter, restauranter og cateringvirksomheder til velgørende organisationer, levere ingredienser til over 22.000 måltider dagligt.

Jay Subramanian, plante landbrug professor ved universitetet Guelph og hans team af biotek forskere har udtænkt en mad spray, CBC rapporterer "bruger en nanoteknologi-baseret applikation af hexanal, en naturlig planteekstrakt, der forhindrer frugt fordærv."


Dette enzym-hæmmende hexanal forsinker modningen ved at bevare en frugt cellulære vægge, forlænge holdbarhed med så meget som 50 procent. Mango holde friske til 23 dage, bananer op til 40 dage og ferskner og nektariner vare endnu 10 dage ud over deres nuværende enkelt uge. Det øger også landmand indtægter 15 procent.


Frugt er en af madaffalds største syndere--30 procent af frugter og veggies selv komme ikke på butikshylderne--at gøre denne opfindelse en potentielt stor aktør i spørgsmålet.


Lancere i Toronto senere denne sommer, men allerede forankringen et væld af opmærksomhed Flashfood app har til formål at spare folk penge og spare masser af mad fra landing på lossepladser.


"Flashfood er hovedsagelig rabat mad rack på din mobiltelefon, og det er et middel for dagligvarebutikker, restauranter, mad leverandører, at være i stand til at videresælge deres overskydende mad, før de kommer til at smide det ud," fortalte grundlægger og CEO Josh Domingues City TV.


App tillader brugere at købe "flashsale" mad via deres telefoner og samle det op senere på dagen, selvom specifikke logistik angiveligt fortsat i værker.


Tech start ambitiøse plan er at i sidste ende udvide i hele Canada og derefter gå globalt.


Omkring 18 procent af madaffald sker på produktion niveau, ifølge en rapport fra Ontarios bestemmelse koalition, "mad og drik fabrikanter one-stop kilde for bæredygtighed."


En løsning til at reducere affald kan være rapporter "hyperspectral kemiske billedteknologi for produktionslinje sortering og sortering af bladgrøntsager, gulerødder og kartofler," mad i Canada, en spise- og udskænkningssteder forarbejdning industri publikation.


Initiativet er et samarbejde mellem Ippolito frugt & råvarer, Riga gårde, EarthFresh fødevarer og fantastiske korn arbejder med Ontario kemiske imaging company P & P Optica og industrielt udstyr selskab aksiom Millwrighting & fabrikation. Universitet i Guelph og Conestoga College vil være ansvarlig for testing technology's effektivitet.


"I øjeblikket mange produkter producenter i Canada bruger aging teknologi til sortering og klassificering. På Ippolito, vi forbundet med vores industri jævnaldrende til at udforske og derefter gennemføre ny teknologi – teknologi, der har bredere fødevarer industrien program og vil blive delt med virksomheder over hele landet,"CEO Joel Ippolito fortalte mad i Canada.