Echincea Purpurea ekstrakt

Echinacea urteekstrakt

Andet navn: Echinacea Purpurea, Chichoric syre, Echinacea polyfenoler, Echinacoside, Echinacea ekstrakt pulver

Specifikationer:

1. polyfenoler 4%

(Omfatte caftaric syre (C13H12O9), chicoric syre (C22H18O12), chlorogenic syre (C16H18O9) og echinacoside (C35H46O20))

2. Chichoric syre 4%

3.Echinacoside4%

CAS: 6537-80-0; 82854-37-3

Udseende: Brun til gul-grønne fint pulver

Prøvningsmetode: HPLC/UV

Sundhedsfordele:

Echinacea øger "uspecifikke" aktiviteten af immunsystemet. Med andre ord, i modsætning til en vaccine, som er aktive kun mod en bestemt sygdom, stimulerer echinacea den samlede aktivitet i de celler, der er ansvarlig for at bekæmpe alle former for infektion. I modsætning til antibiotika, som er direkte dødelig for bakterier, gør echinacea vores egne immunceller mere effektive i at angribe bakterier, vira og unormale celler, herunder kræftceller.

Echinacea, solhat, er den mest kendte og undersøgte urter for at stimulere immunforsvaret.

Echinacea purpurea er urteagtige flerårig op til 120 cm (47 i) høj 25 cm (10 tommer) bred ved udløb. Afhængigt af klimaet blomstrer det hele forår til sensommeren. Dens kegleformede blomstrende hoveder er normalt, men ikke altid lilla i naturen. Dens enkelte blomster (buketter) inden for Blomsterkurv er tvekønnede, har både mandlige og kvindelige organer i hver blomst. Det er bestøvet af sommerfugle og bier. Dens vækststeder omfatter tør åbne skove, enge og barrens, som godt som i dyrkede senge. Selv om planten foretrækker lerede eller sandet, veldrænet jord, det er lidt påvirket af jordens pH。


Echinacea purpurea også dyrket som en prydplante, og talrige kultivarer er blevet udviklet til blomst kvalitet og plante form. Stand til at vokse i skygge, det trives i enten tør eller fugtig jord og kan tåle tørke engang etableret. Kultivar «Ruby gigantiske» følgende har vundet den Royal Horticultural Society Award i haven Merit.


Echinacea purpurea kan formeres vegetativt eller fra frø. Nyttige vegetativ teknikker omfatter division, rodstiklinger og basal stiklinger. Klumper kan opdeles eller opdelt i mindre klaser, som er det normalt sker i foråret eller efteråret. Stiklinger fremstillet af rødder, der er "blyant-størrelse" vil udvikle sig til planter når startede i sent efterår eller tidlig vinter. Stiklinger af basal skud i foråret kan være rodfæstet, når de behandles med rode hormoner, som IBA på 1000 ppm.


Frø spiring sker bedst med daglige temperatursvingninger eller efter stratificering, som bidrager til at ende vækstdvale. Frø kan være startet indendørs forud for vækstsæsonen eller udendørs efter vækstsæsonen er startet.


En undersøgelse viser E. purpurea steget antidepressiv egenskaber i hvid rotter som det den stimulerende virkning af L-DOPA. Echinacea menes af mange mennesker til at stimulere immunforsvaret. I oprindelige medicin af de indfødte amerikanske indianere, er planten anvendes udvortes til sår, forbrændinger og insektbid, tygge af rødder for tandpine og hals infektioner; interne program bruges til smerter, hoste, mavekramper og slangebid.